Skip to main content
  • robert babicz brčko
  • 19.07.2013.

Robert Babicz prvi put u BiH

Njemački producent, vrsni mastering inženjer i live izvođač, Robert Babicz, nastupit će ovog ljeta prvi put u Bosni i Hercegovini.

Naslovna foto

robert babicz brčko
 
Muzički izraz Roberta Babicza je, blago rečeno, inspirativan i zapanjujući. Babicz je “all-in-one” čovjek, koji sam piše, stvara, snima i izvodi muziku, putuje po svijetu i širi svoju čaroliju u gradovima i zemljama u kojima nastupa. Ali, Robertova muzika je samo jedan dio slagalice – njegova umjetnost je mnogo više. 
{youtube}Pz84Jm40rgg{/youtube}  
 
On snima i fotografira doslovno sve. Koristeći muziku da odškrine sva vrata i izgradi odnose sa ljudima kakve samo muzika može da stvori, Babicz bilježi sva iskustva, pravi kratke filmove i fotografije koje ostavljaju bez daha, u kojima su zarobljene emocije tako iskrene da možete da osjetite boje, muziku, ljude i mjesta na kojima je bio. Baš kao i njegove fotografije, i Robertova muzika je nevjerovatna, jedinstvena i osebujna, toliko lijepa da će vam se slušajući je učiniti da ste otkrili samu suštinu elektronske muzike, njenu dušu i svrhu.
{youtube}I3TtW-0GleQ{/youtube}
 
Uz Babicza, na partyju će nastupiti i Black Acid b2b Spunk (Fobia, Tuzla), Vanyano (Tuzla), D.F.K. (Bihać), Sinisa Lukić (Brčko), Zo Za (Vinkovci), Milan Bogdanovic (Bijeljina) i Miloš Stankić (Brčko).
 
Party se održava u četvrtak, 8. kolovoza, na Gradskim bazenima u Brčkom, cijena ulaznice je 7 KM, a na sam dan partyja iznosi 10 KM.

{jcal_latest eventid=3762}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2