Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Ron D 8 Lim predvodi warm up party za Spazm in The Multiverse festival

Utorak, 21 Lipanj 2022

Zagrijavanje uoči drugog izdanja Spazm in The Multiverse festivala održava se ove subote 25. lipnja u dubrovačkim Lazaretima


Za pultom je pokretač festivala i tvorac labela Power Of Love Productions - Ron D*8* Lim kojeg smo prošle godine i intervjuirali, a ulaz je besplatan.Na festivalu koji se održava također u Lazaretima od 28. do 30. srpnja puštaju Victor Simonelli (USA), Mike Agent x Clark (USA), Ron D 8 Lim (USA), Andy Compton (UK), B - Side (USA)) uz prošlogodišnje pobjednike DJ Battlea - Igor Ilić, Zeko, DJ Ivess.Cilj je stvoriti međunarodnu platformu tj. festival osim plesa nudi i DJ natječaj koji je još uvijek u tijeku te edukativna predavanja o čemu više pišemo uskoro.

Early Bird jednodnevne i festivalske ulaznice su puštene u prodaju na Entrio.Power Of Love Productions I Ron D*8* Lim napravili su preko 20 miks-kompilacija na CD-u koji idu od ambijentalnog, downtempa, do Pounding Deep Housea, kao i cijeli album s pjesnikom Eric T. Siglerom iz Jamestowna Rhode Islanda. Zapravo Ron D*8* Lim radi i na svom 7. cijelovitom albumu! Od deep, jazzy, soulful, ali kao i meditativne evolucije zvuka do Banging Minimal Housea.