Skip to main content
  • 8.06.2007.

Ronski Speed premijerno u Hrvatskoj

Donosimo odličnu vijest za sve ljubitelje trance glazbe, naime 9. lipnja u osječki klub Oxygene stiže njemačka super zvijezda – Ronski Speed ! Ronny Schneider, većini poznatiji kao Ronski Speed, započeo je svoju karijeru 1997. godine, kada se priključio tada novootvorenom Euphonic labelu, koji su Kyau & Albert osnovali kako bi izdavali i promovirali kvalitetnu trance glazbu.

Piše: 

Ronski Speed je vrlo brzo ušao u samu trance elitu. Njegov remix legendarnog singla ‘Glass Garden’, koji potpisuje njegov dugogodišnji studijski partner, Sonorous, postigao je ogroman uspjeh, te upravo taj remix Paul van Dyk odabire kao njemu najdraži track 2000. godine. Od tada karijera ovog talenta kreće uzlaznom putanjom, što potvrđuju mnoga hvaljena izdanja: Iris, EOS, 2Day EP, Asarja, Sole Survivor, The Space We Are i mnoga druga. Podršku Nijemcu pružiti će Brija Dot Com rezident DJ-evi, Marko Felinger i Ivan Rajković te Young Miller i DNK.

– Cijena ulaznice iznosi 40 kn, a početak partya je u 22 sata. After party održati će se u BPM klubu, uz svirku Young Millera i Marka Felingera i cijenu ulaznice od 10 kn.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2