Skip to main content
  • 30.08.2007.

Rumunjska dobiva veliki techno festival

Ovaj vikend, 31. kolovoza, te 1. i 2. rujan u Rumunjskoj se odvija prvo izdanje Romanian Electronic Festivala koji će se dogoditi u dolini Zizin pokraj gradića Brasov. Kao headlineri najavljuju se Cristian Varela , Luke Slater, Dave Angel, Octave One, Danilo Vigorito, Trevor Rockcliffe, Space DJz, Paul Mac, Lucca, Bando, Paul Langley, Zinc, Rogue Element, Spor i mnogi rumunjski DJ-i.

Piše: 

Festival je napravljen da prezentira techno glazbu i njene najveće majstore velikom broju rumunjskih mladića i djevojaka koji nikada u životu nisu imali prilike slušati takvo nešto. Ovo je za Rumunjsku elektroničku glazbu prava revolucija, jer ovakvo nešto još nije organizirano, a za strane glazbenike koji tu dolaze, njih 90% po prvi put svira u ovoj zemlji. Dakle, za njih je ovo otvaranje još jednog novog tržišta, tržišta koje se tek pokrenulo i očekuje boom u narednim godinama.
Uz odlične svjetlosne efekte bit će tu napravljene i VJ animacije, razglas od 40kw, umjetničke radionice, ekstremni sportovi poput bungee jumpinga, radionica za grafite. Ako se slučajno nađete u blizini ne propustite ovaj događaj.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2