Skip to main content
  • 14.11.2017.

Sam Paganini u petak nastupa u Boogaloou

U novoj epizodi Future Scopea u kultni klub domaćih rejvera Boogaloo, stiže Sam Paganini, koji je trenutno na turneji povodom izdanog albuma Zenith.

Piše: 

Skoro prije godinu dana talijanski meštar, Sam Paganini nastupa je u klubu Boogaloo, također pod vodstvom Future Scopea, sad će nastupiti 17. studenog. Do kraja godine Paganini se nalazi na putovanju i promoviranju vlastitog albuma Zenith, koji je početkom mjeseca rujan izašao na njegovoj etiketi JAM. Svoj put počeo je graditi sada već prije više od dvadeset godina, a breakthrough moment doživio je 2011. kada je potpisao Cobra EP za etiketu Plus8 čiji vlasnik je Richie Hawtin.
{youtube}WWuDiwr30SI{/youtube}

Samo koju godinu, točnije 2014., napravio je pravi mali podvig kada je traka Rave sa EP-a Satellite za Drumcode, na Beatportu prosjedila dva mjeseca i to na prvoj poziciji. Bila je to traka koja se brzo raširila plesnom scenom i na YouTubeu brojke pregleda i dalje rastu, čime je stigla do bezvremenskog statusa.

No i godinu prije, Paganini postiže veliki usjeh. Radi se o izdanju Body To Body EP sa kojega je traka Polyester proglašena Techno Trakom 2013.. Snašao ju je support sa svih strana, od manje poznatih imena do glavnih igrača na sceni.
 {youtube}vpN3AZVvlkg{/youtube}

Imamo tako doakz kako je Paganini produkcijski dobro potkovan i zna pogoditi publiku na pravo mjesto i priuštiti im pravo iskustvo. Kako bi se malo odmaknuo od standardnih bengera, ova godina rezervirana je za album Zenith. Otvorio je vrata vlastite eikete JAM te kroz nju izdao album sa deset traka. Zenith i dalje ima materijala da digne klub na noge, ali ujedno je i prilika da Paganini malo stisne kočnicu i pokaže i svoju drugu stranu. Naslovna traka ima taj stariji rave đir i dobro vas zagrije prije trake Elevator koja je napunjena dobro poznatim groovem, koji se često opisuje kao "sexy groovy dark techno". Izdvojili bi trake Frozen, Hypnotize, Gravity i Moonless. Bit će svakako zanimljivo vidjeti kako će publika reagirati na ove hipnotičke, dark, eksperimentalne zvukove.
{youtube}FFi4EHbZdEs{/youtube}

Za one koji putuju iz Dalmacije osiguran je prijevoz iz Šibenika, a cijeli komplet (prijevoz + karta) iznosi 450kn. Želite li rezervirati mjesto i biti sigurni za put ka Zagrebu, više informacija potražite na linku eventa.



https:// https://www.facebook.com/events/333447423782870/

[FBevent]

Osim Paganinia, gost Future Scopeu biti će i Dexon koji dolazi iz Srbije, a radi se o vlasniku InDeep'n'Dance, record shoppa koji je po DJ Magu NL proglašen kao najbolji. InDeep'n'Dance je ujedno i etiketa za koju su osim samog Dexona izdavali Alberto Ruiz, Gaga, Marko Nastić te Dejan Miličević. Događaj će se odigrati na dva floora Boogalooa, dok će veliki još popuniti Shipe i Sthekerson, a na malom će glavnu riječ voditi Matya, Sin i Senno.

Za one koji će imati snage stajati ujutro, od 6 do 12 u klubu Aquarius po starom običaju, održava se i službeni after party.

Karte do 16.11. [Entrio][Eventim] – 100kn, / Na ulazu 120-140kn

Paganini
[FB]
[TW]
[SC]

Dexon
[FB]
[SC]
[WEB]

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2