Skip to main content
  • alt
  • 15.05.2014.

Sarajevo se zagrijava za Barrakud

Sarajevo će nadolazećeg vikenda disati u znaku Barrakud festivala  te se slatka, i ovoga puta vatrena, teglica Pekmeza otvara u Kriterionu i to uz glazbenu potporu čovjeka kojem mnogo predstavljanja ne treba – Dejana Miličevića.

 
Sarajevski Kriterion u subotu, 17. svibnja, postaje mjesto radnje odličnog tuluma koji će proteći u znaku Barrakud festivala u sklopu kojeg će posjetitelje na ples tjerati čovjek koji je na regionalnoj elektronskoj sceni prisutan već gotovo dva desetljeća – Dejan Miličević. Duga i profesionalna karijera DJ-a i producenta koji je nastupima pokorio čitavu exYu regiju, ostvario značajne rezidencije u velikim  europskim klubovima i čiji se debitantski album rasprodao u prvih pet dana, ne ostavlja mnogo sumnje u njegov besprijekoran i energičan nastup.
{youtube}ZnVzhIqn_Z4{/youtube}
 
Dejanovoj će se fuziji housea i techna pridružiti odlični Toni Juranović i Bonjaski koji nastupaju i na samom Barrakud festivalu, a tu su i Lik Jay, Hibrid te Rub A Dub koji će redom kuhati sjajnu atmosferu u Kriterionu. Festivalu koji ove godine slavi svoje treće i najbogatije izdanje, ništa manje ni ne pristoji. Line up predvode Paul Kalkbrenner i Sven Väth, a kroz osam dana posjetitelji će živjeti u sinergiji s vrhunskom glazbom s potpisom Dubfirea, Ellen Allien, Macea Plexa, Adama Beyera, Guya Gerbera, Art Department i mnogih drugih. 
{youtube}B2RowXCssSU{/youtube}
 
U tijeku je prodaja ograničenog broja festivalskih i dnevnih ulaznica za stanovnike ExYu zemalja koje se mogu nabaviti preko sustava Entrio.hr. Partijati se u caffe baru Kriteriona počinje već od 18 sati, a nastavlja se od 22 sata u kino dvorani.  Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti po cijeni od 10 KM, dok će na dan eventa cijena biti 15 KM. Posjetitelji će imati priliku osvojiti i dvije festivalske ulaznice za Barrakud festival.
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk