Skip to main content

Satnica Hartera Revisited Partya u Rijeci 24. kolovoza

Proteklih smo vas dana informirali o nadolazećem događaju koji organizira Europska prijestolnica kulture.

Piše: 

Pisali smo o glazbenim gostima i slušali njihove mikseve, intervjuirali Sašu Jovanovića iz Crkve, objavljivali fotografije iz Hartere koja se ponovno vraća na elektroničke staze.

Hartera Revisted Party objavio je satnicu i raspored po floorovima. Ulaznice za party mogu se do 23.8. kupiti po cijeni od 60 kuna u pretprodaji u sustavu Eventim, a sutra na dan događanja 24.8. na ulazu će se moći kupiti po cijeni od 80 kuna.

Furioza floor:
23.59 Kasja
01.30 Elena Colombi
03.30 Dr. Rubinstein
05.30 Life4Funk

Crkva floor:
23.59 Igorritza
01.00 Boo Dale
02.30 Bronski
04.00 Joma Maja
05.30 Marko Vuković

Pogledajte kako je bilo na prošlogodišnjem partiju iz serijala Ciklusa Furioza

Od cjelonoćnog plesanja moći će se predahnuti na trećem “chill” flooru Kina Katarina koji predstavlja selekciju dokumentaraca i video radova s radničko-lučkom tematikom i ženskim potpisom.  

Kino Katarina
je program filmskih večeri na otvorenom vođen uradi sam principima čiji program tematski prati aktualne probleme i potrebe zajednice s naglaskom na feminističku perspektivu i kritiku. Prvi se dio dokumentaraca koji će se prikazati na velikom platnu chill floora odnosi na brodogradnju, propast industrije, ženska radnička prava i dr.  među kojima se izdvaja film Andreja Korovljeva Godine hrđe. Drugi "set" je odabir video radova mladih autorica iz regije poput Luane Lojić, Barbare Radelje, Dorotee Škrabo, Karle Crnčević, Sare Salamon i Hanne Jute. Kino Katarina s Ciklusom Furioza dijeli preokupaciju feminističkim temama i želju za promocijom ženskog autorstva. Video rad Luane Lojić uvršten u program Kina Katarina na chill flooru može se pogledati na linku

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web