Skip to main content
  • scooter
  • 8.12.2012.

Scooter nastupa u Sarajevu

Izgleda da je frontmen kultne njemačke hardcore grupe saznao da smo se nadavno zapitali „A gdje je sada Scooter“, jer će po prvi put nastupiti na prostoru regije i to u Sarajevu.

Naslovna foto

scooter

Koncert grupe koja je obilježila 90-te i koja iza sebe ima 25 milijuna prodanih albuma i 80 zlatnih nagrada te bezbroj hit singlova zakazan je za 17. svibanj 2013. godine u dvorani Mirza Delibašić u Sarajevu.

{youtube}7Twnmhe948A{/youtube}

Scooter kojeg čine tri glazbenika od kojih je naravno najpuečtljiviji H.P. Baxxter zbog svoje postojane frizure, bez obzira na godine i 16 albuma kojih su nanizali kroz te godine najviše ćemo uvijek pamtiti po pjesmi „Hyper Hyper“.

U Sarajevo dolaze promovirati svoj novi album „Music For A Big Night Out“ objavljen prošli mjesec, s kojeg su pustili i singl "Army of Hardcore", nakon što je album najavio prvi singl "4 A.M."

{youtube}ObLg_IDzHEY{/youtube}

Ne sumnjamo da će Scooter otpjevati i svoje kultne pjesme te izazvati opće ovacije publike u Sarajevu. Cijena ulaznice bit će poznata uskoro kao i DJ-i koji će biti odabrani za warm up.

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk