Skip to main content
  • 17.06.2019.

Seasplash festival pre-party u Kotaču

Još jedan od partija koji najavljuju 17. Seasplash festival dogoditi će se na open-air prostoru kluba Kotač, unutar Društvenog Centra Rojc u Puli.

Piše: 


Reggae, dub i jungle ritmovi zasigurno će vas dobro rasplesati i izmamiti osmijehe na lica. Line up:

ROOTS IN SESSION (SLO)
JINSAN
Vinko
Algoriddim

ROOTS IN SESSION (SLO)
Sa sjedištem u Ljubljani, Roots In Session je jedan od najpoznatijih balkanskih sound systema i producentskih tandema, a svoj vlastiti zvuk stvaraju i promoviraju od početka ovog stoljeća. Pier i Fu započinju samostalnu DJ karijeru 1996. sa svojim bivšim crew-om Radyoyo / RDYO DJ-a, gdje su ozbiljno uključeni u razvoj slovenske urbane glazbene scene.

Organizirajući partyje i festivale diljem regije uz zvuk drum and bassa, junglea, reggaea i dancehalla, ugostili su neke od najtraženijih svjetskih DJ-a i MC-a, kao što su David Rodigan, Heartless Crew, DJ Marky, MC Stamina, 4Hero, Mala, LTJ Bukem, David Boomah itd. Nastupili su na brojnim bass događajima pa tako i na Seasplash i Outlook festivalima.

https://www.facebook.com/RootsInSession/
https://soundcloud.com/roots-in-session

JINSAN je među prvim DJ-ima, vlasnicima trgovina pločama i promotorima reggae glazbe i kulture u Hrvatskoj. Vlasnik je jedne od najvećih kolekcija reggae vinila u okruženju. Vinko i Algoriddim su mlade nade reggae/dub/bass hrvatske scene.

subota 22.06.2019.
22 – 04h / upad: 30 kn

New York Ska-Jazz Ensemble otvara Seasplash na Tvrđavi sv. Mihovil u Šibeniku
Postani dio vesele volonterske obitelji 17. Seasplash festivala
Otvorene prijave za besplatne radionice na 17. Seasplash festivalu

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2