Skip to main content
  • Sensation White Promo Party
  • 21.11.2008.

Sensation White Promo Party u Zagrebu, 29.11.

U sklopu United Electronic Sounda 2 koji se odvija 29. studenoga u zagrebačkom Boogaloo-u održat će se i promo party za najjaci novogodisnji plesni spektakl Sensation White u Dusseldorfu. 40.000 ljudi obučeno u bijelu odjeću će se zabavljati uz Rogere Sancheza, Sebastiana Ingrossa i ostale superstar DJ-je, a čeka nas i fantastična scena "Ocean of White", gdje se svaki sat prolije 2.1 miljuna litara vode.

Piše: 

Naslovna foto

Sensation White Promo Party

Iz Hrvatske se moze ici autobusnim aranzmanom klubske scene, koja priprema prestizno i spektakularno putovanje. Putovanje uključuje još obilazak Amsterdama sa prepartyjem u najjačem nizozemskem klubu Escape, odlične hotele i puno malih izenađenja. Na zagrebačkom promo partiju možete očekivati promo majice, detaljnije informacije o događaju, video isječke s ovog događaja te se prijaviti za putovanje.

AUTOBUSNI ARANŽMAN – SENSATION WHITE DÜSSELDORF
(Prijave i detalji putovanja)

{snippet 1}

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk