Skip to main content
  • 26.09.2011.

Šestosatni set Mr. DJ Daria za 16 godina Mungosa

“Musica Futura” 8. listopada u legendarni klub Mungos+Kashina dovodi kultno ime hrvatske elektronske scene – Mr. Dj Daria, koji će se kao headliner ove glazbene večeri pobrinuti za nezaboravnu proslavu 16.-te godišnjice najpoznatijeg hrvatskog underground kluba. Zagrijavanje atmosfere osigurat će Apple Juice.  

Piše: 

Naslovna foto

Mr DJ Dario


Mr. Dj Dario svojim 6.-satnim glazbenim setom zasigurno će rasplesati publiku i podsjetiti ih na najbolje momente elektronske glazbene scene i predstaviti najnovije underground ritmove. Svi ljubitelji vrhunske elektronske glazbe pozvani su da dožive odličnu atmosferu u jednom od najlegendarnijih hrvatskih klubova – Mungos+Kashini.

Intervju: Mr. DJ Dario
 
Status kultnog dj-a Mr. Dj. Dario (Dario Vuković) stekao je sredinom 90-tih godina u klubu – Mungos+Kashina. Bio je i dugogodišnji rezident zagrebačkog kluba The Best, a uz nastupe u navedenim klubovima ostao je zapamćen i kao jedan od osnivača projekata Kraljevstvo, Perfection i Old School.
Latest tracks by Mr.DJ Dario

Kroz svoje nastupe Mr. Dj Dario nastoji ostaviti dojam originalnog i prepoznatlivog stila DJ -inga, zbog čega interes za njegove nastupe godinama ne jenjava. Danas svira modernu glazbu u duhu ovog vremena – novu minimalističku glazbenu formu koja je prožeta dubokim zvukovima tech housea, housea i modernog techna.

Cijena ulaznice: 30/50 kn-a.

Domagoj Kučko a.k.a Apple Juice, rođen u Zagrebu 1990. godine, u doticaj s elektronskom glazbom svakodnevno dolazi od svoje desete godine, kada počinje pratiti razne producente plesne glazbe kao i transformaciju u danas popularniju- house glazbu. Njegov današnji stil, kao i pogledi na glazbu, obuhvaćaju širok spektar elektronske glazbe. Glazba koju stvara u produkciji odlikuje veća stilska fleksibilnost, dok se u Dj-ingu ona uglavnom bazira na tech house i techno žanru. Domagoj se produkcijom profesionalno bavi od 2010. godine kada je i potpisao svoja prva glazbena izdanja.

Izdanja Apple Juicea:
Fever Sound Records (TUN), Voodoo Records (GRE), Bonzai Progressive (BEL), No-Logik Records (ITA), Blacksoul Music (CRO), Anatolian Beats (TUR), Desperadoz (GER), Discopath Records (CRO), Downtown Music (CRO), Decksharks (GER), Pure Music (US), Future Audio (GER), Criminal R3cords (ITA)

Latest tracks by AppleJuicehr

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk