Skip to main content
  • 21.09.2017.

Sezona u Punta Christo bliži se kraju, zadnji ples uz Slurp! i Showcase

Svaki rastanci su teški i tužni, dajući nam do znanja da je jednom periodu došao kraj. Ujedno, to i prilika da se na zadnji zalazak Sunca priđe sa osmjehom na licu i da svakim atomom snage zaokružiš cijelu priču

Piše: 

Svemu dobrome kad tad dođe kraj pa tako i u ovom slučaju. Nakon ljeta ispunjenog satima i satima plesa, vrijeme je za završni napad na tvrđavu i zadnje cijeđenje energije do ranih jutarnjih sati. Već ste se svi polako vratili na ulice asfalta i baš zato je ovo odlična prilika da izvadiš svoje party cipelice i zajedno dohodate do Punta Christo.

Ova ubota 23.9., zadnja je postaja ovoljetnih plesova ispunjenih zvjezdanim nebom. Čekaju te dva floora, s jedne strane hladne kamene blokove gletat će Slurp! vol.4, a drugi dio rezerviran je za Showcase floor. Ekipa Slurpa! igraju fromaciju 6+1, Bebetto, XXL, Rich, Life4Funk, Paul White (UK) i Sekwent su stupovi obrane, a kao naisturenija za pultom će se naći Marina Karamarko. U nešto opuštenijoj, ali jednako borbenoj formaciji boje Showcasea brane Brada Selecta, Bass Experience, Munchies Soundsystem i kao kapetan tima ističe se Egoless.

Za kapetanicu Slurpa! Marinu možemo reći da se njezin dubok i mračan zvuk već pronio svijetom, a priznanje je, između ostalih, došlo i kada je uvrštena na Beatport listu 'Vizionarki elektronske glazbe'.Vođa Showcasea Egoless u 2013. godini pokreće live act fokusirajući se na izvornu dub tehniku sa Jamajke. Koristeći originalne multitrack snimke na licu mjesta manipulira autorskim stvarima stvarajući svaki puta unikatne verzije. Stilski varirajući od tradicionalnog duba do eksperimentalnog dubstepa s čvrstim dub korijenima.

Tvrđava će biti stavljena pod veliki test, u 8 sati mora preživjeti hrpu masnih basseva i brdo rasplesanih rekreativaca koje će tapkanjem nogama zastresti tlo. Budio dio publike, glasno navijaj i bodri natjecatelje do zadnje sekunde. Više informacija na linku.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2