Skip to main content
  • alt

Showcase i Seasplash zatvaraju veljaču u Puli

Razdoblje karnevala je navodno gotovo, ali ništa nije gotovo dok debela dama ne zapjeva a ne pjeva joj se još nekoliko dana, pa će tako karnevalska veljača sjajno završiti u Zerostrasse tunelima.

 
Večeras, u 23 sata u tunelima započinje Showcase Carneval Edition. Za 30 HR novaca prije ponoći i 40 nakon. Čekaju te jungle kolektiv Chopstick Dubplate live, koji dolazi u sastavu Jacky Murda i Aries, odnedavna službeni vlasnici rezidentske palice Showcasea Pulap Reggae Station i Sheco.

alt

 
Domaći Pulap Reggae Station započeo je kao projekt za radio emisiju na Radio Puli 2010. godine kako bi promovirao raggeae i dancehall kulturu a kolektiv čine bivši članovi King Shango Sounda: Shugaman, Brada Selecta i Zj Sinke te Hot Steppa & Fyah Steppa.
 
U subotu tuneli prskaju od Seasplash karnevalaca na dva floora. Na Slurp! Flooru naći će se riječanin Mark Ash, Marc Grabber, rođeni puljanin sada s adresom u Ljubljani  organizator MTV Valkana Beach Festivala, te Bebetto, Krekman Innaca, dok će warm up odraditi 19-ogodišnji Andrej Laseech. Marsroom – Future Nature floor držati će tranceri Alen, koji je poznat kao organizator Future Nature Festivala, Teddy Lee i Green Screen.

alt

 
Biti će ludo, dostojan kraj karnevalskih egzibicija. Vrijeme je za skinuti perike i maske, vratiti se iznova u svoju personu laganim prelazom u stvarnost na ovim mračnim tunelskim podijima. Enjoy!
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop