Skip to main content
  • 21.06.2018.

Šibenik sitno broji do Honey Factory. Termin prebačen na subotu

Prebaciš li um i tijelo na vanjski svijet, primjetiš da ti je svaki korak okružen sunčanim zrakama. Pa prvi dan ljeta sišao je sa neba i sa sobom povukao pregršt dobrog materijala koji čega da ga ugrabiš. Sunce je sada tvoj dom, gledaš ga i dišeš većinu dana, a znaš da pleme zaljubljenih plesača 'spas' od njegove topline traži u plesu.

Piše: 

Tako za otvaranje ljetne sezone Rat Cat za subotu slaže med medeni od intro partyja – "Honey Factory". vent u bivšoj tvornici TEF, gdje te za pultom čekaju Pytzek, Kristijan Molnar i rođeni Šibenčani Foxy, Bake Jr.i Lawrence Klein. Party počinje u 22 sata no ima peripetiju. 3 sata prije prvog udara zvučnika kreće i ukrcavanje na party brod na šibenskoj rivi gdje su za kormilom Pytzek, Molnar i Bake Jr, koji u ponoć uplovljavaju natrag u pristanište i pridružuju se ekipi s kopnenog partyja, ne bi li odvalili šihtu do zore s ova dva spojena party krda. No zora za Šibenčane ne znači polazak kući već kaleidoskopsko preklapanje u chill after gdje se glazba mijenja, gdje ti Rat Cat fura prostirke i vreće da otpočineš dok buljiš u more i izlazeće sunce. Do kada traje? U maniri pučine traje do u nedogled, dok su god ljudi zainteresirani ostati i uživati. U planu je još većih plesova na pučini no ovaj prvi uvodni intimno je druženje za samo 100 najvećih fanova.

Prvotno je srce htjelo da se mašinerije prištekaju u petak, međutim Majka Priroda za taj dan ima neke druge planove pa su organizatori primorani sve prebaciti na subotu. No jedan dan više, manje, iskoristiš petak za odmor i pripreme, pa onda za subotu odabereš svoj najdraži outfit, izglancaš party cipelice i pripremiš se za plesno druženje. Kako je line-up ovoga eventa bogat i krcat sa brdo godina iskustva iza DJ pulta, oslobodiš u sebi prostora za sve magične momente koji će te pogoditi i pričekaš sljedeći susret sa najmilijima da premotaš film i oduševljeno pričaš koliko dobro je bilo.

Organizacija pomorskih lutanja bit će kroz ljeto izvedena uz support brojalice gušta partnera ONETWO.

[Event]
 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2