Skip to main content
  • 26.04.2018.

Šibenska Kuglana ima recept za produženi vikend

Šibenska Kuglana polako završava svoje plesne kretnje, te do kraja mjeseca ostaju još dva partija.

Piše: 


Još uvijek svima šumi u ušima od posjeta Sarajlija After Affair koji su prvo Kuglanu dupkom napunili svojim prepoznatljivim zvukom, nakon čega su odradili ono po čemu su i najviše poznati, after party. Kraj travnja je pred vratima, ali u njemu nam se krije poseban vikend, onaj produženi povodom Praznika rada. Međutim, radi se sve u 16, a pogotovo u Kuglanu koja je gotovo pa preko noći postala omiljeno mjestu u okolici. Prvo im u subotu 28. travnja u goste dolazi kolektiv iz Dublina, da bi dva dana kasnije 30. travnja domaćini preuzeli pult i zapaprili tlo pod nogama.

28. travanj: Deep House Dublin
Ovdje će se dogoditi mala razmjena, jer će prvo Dublin posjetiti Šibenik, a onda Šibenik uzvraća istom mjerom i sjeda u avion te se upućuje put Irske. Deep House Dublin jako su traženi mladići kojima broj gaža u zadnje vrijeme sve raste. Kolektiv čine njih tri, a oni su Krissky, KaMil i Viktor Marina.

[Event] – link

30. travanj: MayDay
Šibenik se zahvaljujući RatCat ekipi i svim odličnim domaćim DJima te glazbe gladnoj publici prometnuo u sve poželjniju destinaciju domaće scene. Pokazali su u proteklim mjesecima kako ovdje ima puno želje i zanimanja za elektroničku glazbu i jedno ovako mjesto bilo je prijeko potrebno da svi oni kojima je ples vikendom građanska dužnost na podiju ostave dušu. Poslije brojnih renomiranih gostovanja kao što su Petar Dundov, Felver, Mimi, Kristijan Molnar i After Affair, Kuglana se širom otvara vrata i za one koji se nalaze preko granice. Tako ćemo vam šapnuti da Brian Cid dolazi početkom svibnja.

A sada, ajmo na ovaj ponedjeljak 30., kada se sprema resident night u Kuglani. Bake Junior ove je sezone u klubu na Šubićevcu vodio svoju Stereo Pulse noć, a Lawrence Klein Opposite, na kojoj će na zadnjem partyu sezone ugostiti newyorškog DJ-a Brian Cida. Dobitnik nagrade Ambasador za 'newcomera godine' Fabian Mateša, sa svojim je Metz Attack kolektivom nedavno u Kuglani bio domaćin zagrebačkom DJ-u Mimiju i posljednjih mjeseci često nastupa po klubovima. Ovo im je prvi ovakav 'resident night' izlet, i ples do ranog jutra je zagarantiran.

[Event]

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2