Baner
Tunel

Sicko Disko preko Beča odlazi u Tunel

Ponedjeljak, 05 Ožujak 2012

Sicko Disko po četvrti put dolazi u Rijeku, ali ovaj put u Tunel.  Na pladnju će vam po prvi put u sklopu programa biti četiri DJa i mnogo dobre deep house, techhouse, nu disco i slične glazbe. Rijeka u Rijeci. Zagreb u Rijeci. Beč u Rijeci. Sve u Tunelu.

Sicko Disko vam dovodi jednog od najistaknutijih i najtraženijih newcomera iz Austrije, spremite se na nezaboravan put i nemojte zaboraviti ulaštiti vaše cipelice za ples. Gostima se pridružuju domaćini Marmat i Mile Hund koji voli disko, a cijena ulaznice je 20kn do ponoći, 30kn nakon.

DEFEX  (The Zoo Project, Ibiza / Flex, Vienna)
Kreirajući stalna i beskonačna putovanja od deep housa do dark techna te tako koncept DJ-stva gurati do krajnjih granica,Defex je od bavarskih proplanaka došao do internacionalne glazbene autoceste. Vođen svojom strasti, postao je krucijalni dio glazbene scene na Ibizi. Ponosan je član "Zoo Family" DJ ekipe (koji su odgovorni za legendarne tulume "Zoo-Project" na Ibizi) još od samih početaka.FONZY  (Disco im Haar / K&K Monarchy, Vienna)
Njegov mozak kaže ne, no njegovo srce viče disco! Glazbeno čudo od djeteta Fonzy, odrastao je u Austriji i Tajlandu u rupi između deep housea i disca, radeći od svake gaže posebno iskustvo za publiku. Fonzy je i host notornih „Disco im Haar“ partija u Beču u kolaboraciji s Dada Discom i ostalim underground tulumima u Berlinu i Austriji. Za svoj prvi posjet Hrvatskoj obećao je da će osmisliti specijalan gig i puštati neizdane trake koji će vas rasplesati do samoga jutra!

Sicko Disko preko Beča odlazi u Tunel