Skip to main content
  • 16.12.2016.

Sicko Disko, rakovi i podmornice!

Kaže li ti netko sasvim netaktično i bez političke korektnosti, od milja ili nemilja da si "sicko", samo se nasmiješi onako jako sporo, nastavi gledati u njega bez ijednog treptaja i reci: "Hvala!"

 
Znaš i sam da se nikada nisi pošteno zabavio s ikime iole normalnim, da je normalno samo statistička kategorija najmanjeg zajedničkog nazivnika običnog, iza koje se prečesto smješta znak jednakosti s "dosadno". A kako život to nije i kako mi to nismo, nisu to ni momci koji te u subotu, 17. prosinca, pozivaju na novi Sicko Disko CRAB Style! Korak lijevo, desno dva, ništa ono naprijed-nazad! Rak će ti se nakačiti na stijenku Podmornica floora Katrana, samo da bi se tijekom noći u "Penetrator" modusu probio do središta podija. Ako nisi na podiju kao da nisi ni bio.
 
Ova bolesnoća biti će ona kojoj ćeš se radio predati, unaprijed, unazad ili nahero crab style, a na Sicko Disko uron te furaju rezidenti, gospodin Marmat i kolega mu Freez od 23 pa do 6 ujutro. Prolaziš dubinske prstenove housea, deep housea, nu disca, new wavea, electra i jedne specifične kategorije kao ona ladica koju je vrijeme zaboravilo, koju znaš da imaš doma, naziva "Weird".

 
Marmatu je floor više no posao i strast, postao je i mjesto pronalaska ljubavi. Friško zaručen za djevojku koju je upoznao na podiju ovaj izučavaoc engleske književnosti i jezika rođeni je Zagrepčanin kojeg sada nalaziš kao vlasnika Alternative Zadar, promotora za Swanky Monkey Garden, rezidenta i promotora na ljepljivoj površini Katran SSI-a i domaćina Sicko Disko radio showa na Radio 808.
 
 
Freez je pak da se smrzneš dobar za pultom, još jedan koji se brusio u eteru Radia 808, nosio člansku iskaznicu Groodanja i vodio Breaklecticu, da bi se strasti smirile u rezidenturi ugodne dobrovoljne bolesti eklektičnog Sicko Diska.
 
Pa dođi, ubaci 25 u škrabicu i pleši, budi, utopi se u svemu neobičnom i pomaknutom do jutra. Rakova djeca se nekad vrate kući  nakon što su se razbježala!
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk