Skip to main content

Sirup – Prvi “Burlesque” performance u Hrvatskoj + gostovanja Amora i Shuma live

U četvrtak 16. travnja na redu je prvi "Burlesque" performance u Hrvatskoj. Obožavaju ih Marilyn Manson, Jean Paul Gaultier, Boy George i Courtney Love, a u zvjezdanu orbitu lansirali su globalno popularnu starletu Ditu Von Teese. Svojoj publici diljem svijeta uvijek pripreme seksi i kontroverznu večer. Jednostavno, svi im se klanjaju. Oni su jedini i neponovljivi, umjetnici u pravom smislu te riječi – Torture garden.

{seyretpic id=252 align=center}

Poznati performeri, u svom najpoznatijem SM klubu na svijetu, onom u Londonu, redovito privlače tisuće posjetitelja. Londonski klub u kojem nastupaju osnovali su početkom devedesetih, a njihovi nastupi brzo su postali neizostavni dio turističke ponude grada. Do danas su plasirali kolekciju odjeće i nekoliko nosača zvuka. Njihove nastupe mnogi karakteriziraju kao "ulazak u neki drugi svijet", a grupa kroz performanse nastoji aktualizirati neke od relevantnih društvenih tema. Podugačak je popis gradova diljem svijetu koje su obišli. Izdvojit ćemo samo neke: Tokio, Moskva, New York, San Francisco, Los Angeles, Rim, Atena, Berlin, Amsterdam. I naravno, Zagreb.


Piše: 

U ovu sasvim posebnu večer, zasigurno će se uklopiti i nastup jedne od najpoznatijih performerica, diljem svijeta prepoznate po svojim burleska nastupima. Missy Malone pitki je miješani koktel bombshell djevojke 50-ih i klasične rock chick dive. Osim glume i modelinga, na listi svojih vještina može se pohvaliti i impresivnim fan dance nastupima, striptizu, nastupima na trapezu, ili pak hodanju na štulama. Ova femme fatale 11 godina se bavi glumom, a modelingom 7 godina. Može se pohvaliti nastupima sa top imenima burleske poput Kitten De Ville, Dirty Martini…… Missy se redovito pojavljuje u klubovima poput Torture Gardena u Londonu, The Candy Boxa u Birminghamu, i na festivalima poput "Summer Jamboree" u Italiji. Nastupila je i u Bollywood filmu, koji se snimao u Mumbaiju prošle godine.
Podršku će joj pružiti jedan od osnivača Torture Gardena Dj David TG. Također smo sigurni da će se u cijelu večer više nego uklopiti revija kontroverznih korzeta od Delicate.

Početak 21.00h, Ulaznica: True burlesque and kinky dress code 50kn / ostali znatiželjni 100kn

Petak, 17. 04.2009.
Amor & Frajman

Subota, 18. 04.2009.
Shuma live, Petar Dundov  & Felx

{snippet 1}

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web