Skip to main content
  • 23.11.2017.

Sisak je spreman za novi program Teknosis Formation koji u goste dovodi F.O.R.M live!

Mali korak za čovjeka, veliki korak za Sisak, jer novi program Teknosis ovaj petak kreće u akciju i u klub Skwhat dovodi F.O.R.M live.

Piše: 

Petak 24. studenog, u sisačkom klubu mladih Skwhat rezerviran je za debi programa Teknosis Formation koji će publici odmah u startu predstaviti perspektivna imena domaće underground scene. „Teknosis“ – short of : [Techno]+[Psychosis]  x „Formation“ – formiranje underground techno kulture na području grada Siska. Glavna lica koja se kriju iza ove ideje je projekt Primary Sektor kojima će ovo ujedno biti debitantski naslov pod ovim pseudonimom. Nisu to nova lica na sceni, veće se iza te maske kriju dobro poznati prenositelji kvalitetnog zvuka, Lunar Dawn.

Glavni gost Teknosisa je duo F.O.R.M. live, a kao pojačanje stiže i žensko lice, Katarina O'Halloran. Branimir + Bruno = F.O.R.M. na sceni djeluju od 2000. i to isključivo u live izdanju. Nemojte ih pitati pod koji stil bi se smjestili, jer kako su skloni eksperimentiranju tako i na svom nastupu vođeni publikom i njenom reakcijom, ubacuju kojekakve razne zvukove. Ali ipak će vam reći da im je techno prva simpatija, no tu i tamo škicnu na electro ili breakbeat.
{youtube}1rGHBnjf-eY{/youtube}

Katarina O'Halloran dobro je poznato ime na sceni koje ima podosta iskustva za pultom gdje se najviše kreće u tvrdim krugovima brzog ritma. Pronaći čete ju kako balansira od acida i industriala do hardcore gabbera. Primary Sektor zaslužni su za pokretanje ove inicijative da se sisačkoj publici pobliže prenesu široliki spektri underground zvukova. Radi se o dvojcu iz sektora 44253 do sada poznatog u krugovima kao Lunar Dawn;S&C;Narayan.

Za petak se tako formiralo odlično društvo za pultom koje će te tjerati na ples i konstasno širiti energiju, sada je red na vama da formirate svoje društvo i krenete put kluba Skwhat. Sve kreće u 23 sata, a završava u jutarnjih 7 kada se doma vraćate sa osmijehom na licu. Sisčani i sisičanke, a svakako dobrodošli ste svi vi ostali, pokažite ovim putem svoju snagu, uveličajte prvi ples novog programa, jer svaki prvi se pamti i dublje se ureže u sjećanje.

https://www.facebook.com/events/136747810296295

Pripremite samo 30 kunića i neka party počne. Unz – Unz!
 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop