Skip to main content
  • 24.03.2018.

Skladište do zuba naoružano technom večeras trese Ploče!

Kulminacija mukotrpnog rada i priprema za ono što voliš i želiš podijeliti sa drugima koji gaje iste osjećaje prema stvarima koje tebi život čini lakšime od trenutka kada večeras otkucaju 22 sata kreće sa radom.

Piše: 

I ptice na granama znaju kako se večeras sprema teški okršaj nafilan Techno zvukom gdje na eventu Dirty Warehouse stiže Alexandar Kowalski. No, artiljerija koja se sprema protutnjati Tehničkom radionicom Ploče sadržajnija je i više nego što mislite. Opasna postava napada večerašnju subotu i kako čujemo biti će prljavo dobro.

Nekolicina ljudi došla je na ideju staro skladište preurediti svojim veliki trudom u prostor na kojemu će večeraš u vjerojatno rasprodanom okruženju, publika svjedočiti rave-u o kojemu će se još dugo pričati.

Dok se sa jedne strane okuplja dalmatinska fantastična Techno četvorka sa druge strane stiže Berlinska karika. Ovo je tako prvi puta da se ova Tehnička radionica pretvara u underground party, a do njega stižu Skeptik, DJ Jock, Edy C. te Jolly Joke.

Glavni adut organizatora događaja YOUniverse Divisiona je njemački producent Alexandar Kowalski. Jedan od najistaknutijih predstavnika Berlinske techno scene prepoznatljiv je po svojoj moćnosti i upečatljivosti. Miljenik je kako publike, tako i kritičara, sve zbog svojih energičnih, intezivnih i tehničkih savršenih live actova. Odlično ime potvrđeno ja na odličnoj lokaciji za potpuno tehničko predvanje.

Ako i ti osjećaš leptiriće u trbuhu ili ti se koža ježi od egzaltacije, onda još stigneš do Ploče, a karta se kreće u visini od 100 kuna.

[Event]
 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk