Skip to main content

S.K.U.P. i Sinj Underground za edukativno – plesni sinjski petak!

U retrovizoru stoji sjajni start nove sezone, a S.K.U.P. i Sinj Underground već iznova trljaju ruke u gradu ponosnih alkara, sposobnih ruku, oštrih očiju i gladnih ušiju.

 
Sinj Underground pogodio je u sridu projektom koji nastaje na sjecištu trijade entuzijasta, Maria Hrstea, Ivana Jenjića i Luke Grčića, koji su odlučili ideju zgrabiti za šiju, protresti je, preokrenuti, pogledati iz svih uglova i postaviti novu sinjsku priču u prostore stare Vojarne. Ovo prenamijenjeno mjesto sprema se sada za novu epizodu jedne sasvim drugačije borbe – one plesom. U petak, 11. studenog, plešeš do zadnjeg čovjeka na nogama od 10 uvečer do 5 ujutro, a u mali pogon Vojarne parkira se ni više ni manje nego Krešimir Pavić aka "Pitaj Krešu" aka Active Line Six, kojem podršku kroz noć pružaju Mario Runje i Maystro.

FB EVENT: Sinj Underground w/ Active Line Six

 
Linije ne bi imale smisla da nisu aktivne i da nekamo ne smjeraju, a ona Krešina aktivna je za pultom već punih 20 godina. Započeo je kao klinac koji je bježao na partyje, a umjesto delikvencije ovo je rezultiralo ljubavlju i time da je postao najmlađi rezident u povijesti Kulušića. Rezidentsku lozu nastavlja u NO1, na Bodywork programu OTV-a i Body&Soul-u u Bestu, a danas ga poznaješ kao rezidenta kultnog Hula Hula na Hvaru, vlasnika Pro Audio Centra i svestranog predavača i čarobnjaka iz Oza kojemu dolaziš sa svim tehničkim pitanjima žutom ciglenom cestom beata.
 
Hobističko zanimanje za produkciju uskoro je preraslo svoju inicijalnu namjeru i Active Line Six kreće nizati uspješna izdanja s labelova kao što su Sci+Tec, Funk ‘n’ Deep, Consumed, Soulmate, Family Grooves, Audiometric, Sonique Mannheim... Što nosi budućnost? Nitko ne zna jer smo usred nestašice kristalnih kugli na globalnom tržištu, ali sudeći po CV-u, trebao bi zakopčati pojas jer te čeka jedna luda vožnja za koju ubacuješ skromnu dvadesetku.

 
 
No ples nije sve što petak u gradu između 4 planine nosi, Active Line Six stiže mnogo ranije od dezignirane desetke za ples, pa ćeš tako u 17 sati moći uhvatiti ujedno i prvo predavanje u organizaciji Sinj Undergrounda.
 
Krešo preuzima govorničku palicu na temu "Uvod u produkciju elektroničke glazbe" i poziva sve Sinjanke i Sinjane koji osjećaju da mogu žele više, a sve što nedostaje je samo odskočna daska znanja i uvoda u opširno područje kreative poduprte tehničkom izvrsnosti, da se pridruže. Dobro znaš da da bi pravila uopće mogao kršiti, prvo ih trebaš naučiti. Pa uči s Sinj Undergroundom i Active Line Six-om u Play Clubu za upad po cijenu samo dobre volje. Svi oni koji su taman razmatrali i nabavku nove opreme ujedno će po predavanju moći ostvariti i popust na kupnju opreme preko Pro Audio Centra jave li se na info@proaudiocentar.com s kodom Undrgrnd SINJ.

 
Eto, tako to izgleda kada dobre i kvalitetne stvari rastu kroz suradnje! Zanemari rušenje tuđeg, gradi svoje i jaši dalje! Pozdravi iz glasnog sinjskog podzemlja.
 
 
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop