Skip to main content
  • Smoove & Turrell
  • 21.12.2011.

Smoove & Turrell najavljuju San Pellegrino u Zagrebu!

Masterpiece of Nature Ice Extravaganza predstavlja britanski dvojac Smoove & Turrell u sklopu najavnog partija za San Pellegrino Beach Festival na kojemu su nastupili prošlo ljeto i doslovno raspametili publiku.

Naslovna foto

Smoove & Turrell

Nakon uspjeha prvog albuma Antique Soul i singla “I Can't Give You Up” postali su planetarno poznati te kao headlineri punili i preko 10 000 ljudi na Glastonbury festivalu. Sljedeći album  Eccentric Audio izvrsno je prošao u Engleskoj, Japanu, Australiji sa hitovima poput “Slow down”, “Hard Work” ili “Higher”. Zagrebačka publika imat će prilku prvi puta čuti njihove soul, hip hop, jazz i rhythm and blues zvukove u Pepermintu 29.12. Ovaj koncert je ujedno i najava San Pellegrino Beach Festivala koji će se održati u Umagu od 28.- 30.06. 2012 godine.

{youtube}yoiR3HQEz-M{/youtube}

Ulaznice u pretprodaji iznose 40 kn, a na dan koncerta 60 kn.

Podsjetimo se kako je bilo na prvom izdanju San Pellegrina u fotogalerijama u nastavku.

FOTOGALERIJA DAY 1
FOTOGALERIJA DAY 2

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2