Skip to main content
  • 26.12.2015.

Sočno i u stereu u svezku 15.!

Sočno, nabreklo, bujajuće, slasno da kapa niz bradu, a još k tome i u stereu. Sve je ovo Juicy Stereo radijo emisija!

 
I sve ono što jest pod voditeljsko/osnivačkom palicom Chani Brawoa jest već u svom 15. svezku. Za zadnju ekstazu na radio valovima Chani sprema poklon s velikom crvenom mašnom na vrhu unutar kojega val, poput divljeg ždrijepca, krote Lemon iz Pule i Zagrebački Matya.

 
Trpki Lemon dio je domaćeg elektroničkog partenona od davne davne 1994., a i danas se ruke sklapaju u oduševljenju po domaćim i regionalnim podijima. Karijerna nit vodila ga je posvuda, od rezidencije u legendarnoj Ambasadi Gavioli, preko organizacije golemog Rabac Summer Festivala sve do paljenja mašina na EXIT-u i Barrakudu. Među najveće uspjehe ubraja pak projekte kao što su Balance i Stars Night Event na kojima ste mogli uho posuditi ekipi kao što su Richie Hawtin, Carl Cox, Marco Carola, John Digweed, Dubfire… .
 
2007. donijela je udruživanje s izraelskim producentom, Schlomi Aberom i izdaje hit "Moods", kojeg je odmah ugrabio Carl Cox i smjestio ga na kompilaciju uz remix Valentina Kanzyanija. Lemonovu specifičnu inačicu elektroničkog mogli ste uhvatiti i na labelima poput Discoteca Music, Brown Eyed Boyz Records i Synthetic Arts, dok recentnija izdanja izlaze na Night Light Records, Patent Skillz, Blueway Music uz suradnju sa Dj Adoo-om, a trenutno ga možete pronaći zapletenog u produkciju novih izdanja koja će niknuti u 2016.

 
Matya je rođeni zagrepčanin koji se na elektronički bus ukrcao dolaskom trancea u Zagreb krajem 90-ih. 2005 nosi prvi kontakt s svekolikom DJ opremom i sve dalje je povijest. Zaljubljen i zauvijek zakačen prvu gažu ima u zagrebačkom BBS-u. Kako je dobar glas učinio ono što glasovi rade, a to je da se daleko čuju, nije potrajalo dugo da upeca i rezidenciju u Canadian Clubu, zatim na legendarnim afterima u Saloonu i snježna kugla se zarolala vodeći ga dalje u Jamaica Club, Jedinicu, Fanatic, F-Club… Predominantno nastanjen u tech-houseu Matya nije stranac ni finom tvrdom techno setu s specifičnim asom u rukavu za aftere.

 
I tako gledajući na horizont nekih novih pobjeda, nove glazbe i novih vibracija koje stoje na dovratku vremenske linije, uvriježeno vrijeme i datum emitiranja možeš provjeriti na u potpunosti službenoj Facebook stranici Juicy Sterea, a osjećaš li neutaživu potrebu retrogradnog flaneriranja prošlošću slobodan si kliznuti na sve prethodne emisije hiperteksom na JUICY STEREO MIX CLOUD profil, gdje si ih ujedno možeš i downloadati za dugo sjećanje želiš li ih ukrasti iz oblaka glazbene noosfere. Neka bude sočno, neka bude glasno, neka zvuk perforira 2D prostore odzvanja od zidova i pločnika. Opusti se, priključi se sočnom FM-ernom i podsjeti se još jednom zašto medij radija ima svoje mjesto u rastu elektroničkog. Uključi se ove večeri, 26. prosinca oko 19 sati i enjoy!
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2