Skip to main content
  • 12.05.2010.

Soundlovers 2 uz Funkerman-a

Muzički festival „Soundlovers” prvi put je održan 13. lipnja 2009. godine.

Piše: 

Nakon izuzetno energične kampanje, „Soundlovers“ i Zrenjanin ugostili su preko 600 gostiju iz drugih gradova Srbije na velikom partiju pod vedrim nebom. 19. lipnja sjajan akustičan prostor koji se kroz Soundlovers kampanju potpisuje kao Old Summer Cinema , ugostit će nizozemskog producenta, osnivača Flamingo Recordingsa i rezidenta najvećih svjetskih festivala i klubova, DJ Funkerman-a.
 
U drugi Soundlovers uvest će ljubitelje clubbinga čovjek sa neospornim kvalitetom koji još od 1996. potresa beogradske klubove, osnivač domaće izdavačke kuće Ambasada Records i producent pjesama koje su osvojile Srbiju i Evropu („Jack is Back“, „Gangster“, „Pure Pleasure“, „We love house“ itd.), DJ Pookie, dok će nakon centralnog imena u ranim jutanjim satima resident AS Radia i najboljih novosadskih klubova, DJ Macro nastaviti da diktira ritam sa stage-a šireći plodove svoje dinamične produkcije („3 AM“, „Seduction“, „Fluid Feelings“ itd.) uz kvalitetan mainstream prožet tvrđim klupskim zvukom.
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk