Skip to main content
  • 8.06.2022.

Španjolska house sila David Penn u Revelinu

David Penn je vlasnik izdavačke kuće Urbana Rec, radijski voditelj i plodni producent s više od dva desetljeća rada na sceni i brojnim priznanjima

Piše: 


Španjolski house DJ i producent dolazi u dubrovački Revelin ovog petka, 10. lipnja, a za pultom mu se pridružuje i rezident kluba DANCElectricPHILIPE. Ulaznice u pretprodaji 100 kn mogu se kupiti na ovom linku.

U nezaboravnoj godini, u kojoj je Defected Records nastavio bacati rukavicu ostatku globalne house scene, španjolski housemaster David Penn bio je sveprisutna snaga u 2019. Na 1. mjestu house glazbenika svih vremena i na 5. mjestu izvođača svih žanrova u posljednjih 12 mjeseci prema web-stranici Beatstats.

Prvo je uslijedio njegov sveprisutni remix Petea Hellera tj. klasika svih vremena 'Big Love' koji je dominirao DJ ljestvicama i plesnim podijima diljem svijeta, nakon čega je uslijedio 'Stand Up', remek djelo gospel housea.

Ove himne pjesme utjelovljuju jedinstveni stil i zaraznu energiju sadržanu u modernom DJ setu Davida Penna. Očaravajući publiku svojim sviranjem na klavijaturama uživo, bezgraničnim entuzijazmom i zaraznim smiješkom, rezultirajući trenuci vječnih ruku u zraku pružaju radostan podsjetnik na izuzetnu moć DJ-a kao izvedbene umjetnosti.

Uz prethodne velike klupske hitove kao što su 'Hipcats', 'Nobody' i njegov remiks klasika Todda Terryja 'Babarabatari', ove istaknute himne učvrstile su Davidovu poziciju trenutno najuzbudljivijeg i najuspješnijeg izvođača house glazbe na svijetu.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk