Skip to main content
  • 18.08.2020.

Spirit of Nature – oživljava duh dobrih starih partya Nasipavanje

Na Jankomirskom nasipu u Šumici sprema se Spirit of Nature ove subote, 22. kolovoza od 20 sati.

Piše: 


Prilika je to da iskoristite blagodati prirode i duh dobrih starih partya Nasipavanje čiji je idejni začetnik i organizator bio pokojni Ričard Dobranić Riki i Jelena Lela Božić kao support.

Sve oko ove ekipe je u simbiozi sa prirodom

Spajaju glazbu, ples i prirodno okruženje u jedno, gdje se pleše uz ritmove progresivne melodične house i techno glazbe, ali nisu isključeni ni drugi žanrovi kao što je techouse i tvrđi techno zvukovi. Na eventu će uglavnom svirati domaći lokalni izvođači, ali i dva gosta iz susjedne Slovenije – Anima (Brežice) i Milenko Vujasin (Celje).


Od domaćih snaga tu će biti Slish koji će otvoriti party sa house i techouse zvukom; Baysa koji dolazi iz Samobora i od samoh početaka je na elektroničkoj sceni; Bazement Stuff i Vedran kao okosnica i organizatori eventa, te za sami kraj Slicer koji je na domaćoj sceni već jako dobro poznat i uvijek natjera na ples svojim energičnim nastupom, a ovaj put će nas povesti u nezaboravno putovanje melodijama.

Događaj je predviđen za manji broj ljudi zbog epidemioloških mjera, te će se voditi evidencija posjetitelja na ulazu. Donacija za troškove održavanja je 30kn. Preuzimanje ulaznica na Entrio. Informacije oko eventa pratite na ovom linku.

LOKACIJA
Put do lokacije je vrlo jednostavan na izlasku iz grada preko Jankomirskog mosta se odmah skrene desno, dođe do dijela gdje se može preko nasipa, prijeđe se preko nasipa ispod mosta i nastavi do šumarka. GPS koordinate 45.781365 15.870982

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2