Skip to main content
  • 15.04.2016.

Splitska Jungla se trese uz Dubrovnik Underground i M’tlaren!

Kreneš li s noge na nogu splitskim ulicama nabasat ćeš na šetalište koje nosi ime jednog od hrvatskih najvećih koji je svoj svijet oblikovao dlijetom i arhitektonskim nacrtima.

 
Ivan Meštrović je svoj doprinos dao u vizualnom, a Art Nouveau i simbolizam na šetalištu kojim mu je iskazana čast zamijenila je glazba duboko duboko u srcu zelene proljećem infuzirane Jungle, u koju se 16. travnja upućujemo u podzemlje elektronike Dubrovnik Undergrounda stojeći na krmi s posadom M'tlarena

 
Grad podno zidina tako kopa dublje u underground ne bi li sa sebe otresao sve ono mondeno, svakodnevno i pojefitinjeno. Bitne stvari uvijek leže zakopane i zaštićene od elemeneta. Undergrund je ono iskonski čisto mjesto na kojem nastaju embriji ideja, mjesto susreta, premrežavanja, profinjenosti i nijansi. Underground je produkt društva koje treba alternativu komodifikaciji i ekstazi konzumacije običnog. Društvo ga stvara i kao bumerang njime biva promijenjeno i pročišćeno.
 
Gerila Dubrovnik Undergrounda kao misiju stavlja borbu protiv trivijalizacije umjetnosti kroz mainstream kuturu pa tako pojačava flotu M'tlarenom koji baca sidro pred zvučne lijane uz tri dvostruke manifestacije elektroničkog:
 
LINE UP
 
ČX & Denis T.[M'tlaren,BitchBlack]
 
Flora & Lija[M'tlaren]
 
Jux & Benich[M'tlaren]
 
Počinjemo sat prije ponoćnih otkucaja i traje do kad stopala izdrže. Do 1 upadaš za 30, nakon 40 , a gospođice, dame, žene, gospodične i djevojke ulaze za cijenu osmijeha do ponoći.
 
 
Pa prouči maritimne karte, podzemne tunele i izbrusi vještine njihanja na lijanama. Dubrovnik Undergorund i M'tlaren čekaju!
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2