Skip to main content
  • alt
  • 25.02.2015.

Stara škola elektronike u DEPO klubu

Nema nikakve veze što se cukaš polako na grbu tjedna, srolaj se niz padinu ko klinac uz glasan smijeh i u podnožju kreni planirati vikend. To te uvijek uveseli!


Kad već plairaš u rotaciju ubaci i omiljeni zagrebački podij, onaj DEPO kluba. DEPO-vci se iz vikenda u vikend trude pružiti vam najbolje bijegove od stvarnosti na zvučnim valovima s kojima zavboravljaš sve oko sebe.

alt

 
Stoga u petak navrati na klupsku večer koja si je već sagradila vjernu bazu u ovoj techno kući, Na Tech D House. ovoga petka, 27. veljače upadni oko desetke i iza pulta te čeka mješavina dama i gospode domaće elektronike. Za ženski dodit tu su Dijana Kober i Sylph a za dozu maskuliniteta čekaju vas Gogolesko, Hip i Piko. 
 
Kada se sunce suptilno pomoli iza grana, stavi sunnčane, odi uzmi nešto za klopu, protegni se i baci se potrbuške na krevet jer sutra te čeka nova runda. U subotu DEPO otvara vrata za jedan povratak na iskon, jedno Old School šetnju alejom sjećanja gdje će vam majstori, koji zajedno kumulativno sakupljenim iskustvom tuku većinu scene, pokazati kako se to radi.

alt

 
Sve ono što danas gledamo, mladi ljudi koji se probijaju i uspjevaju nužno su u nekom trenu karijere morali stati na ramena divova kako bi se naluknuli i vidjeli što slijedi dalje. Kazaljke sata okrenut će starosjedioci zagrebačkih pulteva Mr. DJ Dario, Mary i Cet koji prste iza pulta pucaju od jedanaestice nadalje.
 
Za malo više uvida u to kako funkcionira kretivnost i talent s iskustvom virni na razgovore koje smo poveli s Mr. DJ Dariom i Cet-om. A do tada evo jedno malo zagrijavanje za bespuća i poljane vikenda s Mary-jem.
{youtube}Wq1yErh22_U{/youtube}
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk