Skip to main content
  • alix perez

Stereo Dvorana afirmira bass scenu u Rijeci

Zahvaljujući Balkan Kolektivu Rijeka se danas može nositi „rame uz rame“ s gradovima poput Londona, Berlina, Manchestera i Bristola što dokazuje i večerašnje gostovanje Alixa Pereza.

Piše: 

Naslovna foto

alix perez

Poznati belgijski DJ i producent Alix Perez (ShogunAudio/V.B.) upravo je primio nagradu od Drum&Bass Arena Awards 2012 u kategoriji najbolji d&b tv live set, a jedan je od najtalentiranijih i najprodavanijih drum’n’bass producenata u posljednih nekoliko godina.  To je ujedno i razlog zbog kojeg se Balkan Kolektiv pobrinuo da ga ugosti u riječkoj Stereo Dvorani večeras.

U suradnji s audio-vizualnim kolektivom i riječkim klubom, organiziran je kvalitetan program, koji će uz nastup Pereza upotpuniti i poznati zagrebački DJ/producent Kodin te riječki domaćin DJ/producent Sven Nalis.

„Balkan Kolektiv“ osnovan je 2010. godine u Rijeci i djeluje kao dio Udruge za kreativno unapređenje djece, mladih i odraslih, sa ciljem promicanja i distribucije urbane glazbe, kulture i ostalih vrsta umjetnosti na području cijele Hrvatske i okolice.
Otvaranje vrata: 23:00 h

ULAZNICE:
55 kn prije ponoći
75 kn poslije ponoći

Svatko sa kupljenom ulaznicom za ovaj događaj dobiva besplatan ulaz na Fuck the Crisis- Merry Xmass 24.12.2012. u Stereo Dvorani!

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop