Skip to main content
  • 27.08.2019.

Što je zajedničko Dubrovniku i Ibizi ovog ljeta?

S jedne strane Ibiza kao najpoznatija svjetska destinacija za zabavu koja s pravom nosi nadimak hedonistički raj, a s druge strane jednako velik i svjetski poznat Dubrovnik, ponajviše zbog bogate povijesne i kulturne baštine. Istražili smo što ih povezuje ovo ljeto.

Piše: 


Brojni turisti obje destinacije posjećuju u izrazito velikom broju, ali vrlo često iz različitih razloga. No, i to bi se uskoro moglo promijeniti. I Ibiza i Dubrovnik imaju najbolje noćne klubove u svijetu. Na Ibizi je to Pacha, a u Dubrovniku Culture Club Revelin. Ovo ljeto osim najboljih svjetskih klubova povezuje ih ljetna rezidencija planetarnog popularnog Claptonea.

Misteriozni čovjek, koji svoj identitet godinama uspješno skriva unatoč velikom medijskom pritisku, na Ibizi ima kultni status i dugogodišnju ljetnu rezidenciju. Njegovi nastupi su redovito najposjećeniji u poznatom noćnom klubu, Pacha u kojem ponedjeljkom izvodi show – „The Masquerade“. Aktualne ljetne sezone i dubrovačka publika ima priliku uživati u neodoljivim setovima najveće zvijezde Ibize, i to čak svaki mjesec. Ni jednom noćnom klubu u Hrvatskoj još nije uspjelo realizirati svjetsku ljetnu DJ rezidenciju, osim dubrovačkom klubu Revelin.

Drugi nastup Claptonea ovog ljeta je u petak, 30. kolovoza. Ulaznice su u prodaji u uredu Revelina svakim danom od 9:00 do 16:00, u Casablanca Baru svake večeri od 20:00 sati i online na službenoj web stranici kluba Revelin. Svoj stol možete rezervirati na 098 533 531. Uvjerite se iz prve ruke zbog čega misteriozni čovjek ima kultni status na Ibizi.

FB EVENT: Claptone Summer Residency 30.08.2019| Culture Club Revelin

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2