Skip to main content
  • 4.12.2014.

Strujanje u Attacku

Autonomni kulturni centar Attack! poziva te na druženje cijeli vikend.

Piše: 


U sklopu svog klupskog programa Roots Hi Fi 5. prosinca ugošćuje sve poznatijeg londonskog MC-ja Charlie P-a. Program Roots Hi Fi prati strujanja na internacionalnoj dub, roots, ska, rocksteady, lovers rock, rub-a-dub, nu roots glazbenoj sceni s ciljem njezine promocije i razvoja u Hrvatskoj. Kroz realizaciju u klubu Attack! želja im je hrvatskoj publici predstaviti važne protagoniste koji stvaraju kroz različite stilove ove glazbene scene.

Digitron Soundsystem (Zagreb) postoji na dub karti još od 2003.-e, godinama aktivnog sudjelovanja na hrvatskoj "dub sceni" te ljubavlju prema digitalnom dubu, i internacionalno prepoznat po svojoj heavy dub produkciji/selekciji. Sa svojim specijalno izrađenim zvučnim sustavom, nastupali su po mnogim domaćim i internacionalnim festivalima: Fusion, Seasplash, Hadra, Zoro, Lost theory, Ritual te mnogi drugi i u klubovima po cijeloj Europi; Francuska, Belgija, Njemačka, Austrija, Slovenija, Italija, Češka, Srbija, Hrvatska.

Vrata kluba se otvaraju u 22:30 h , Ulaz minimalna donacija 30kn (sa Attackovom iskaznicom), poslije ponoći 35 kn (sa Attackovom iskaznicom).

SUBOTA: SHEEBANJE
Sheebanje je zimsko izdanje Krüzera, vremenski smješteno na blagdan svetog Nikole, a donosi vam vruću večer u Medikinom Attacku koji ćemo za vas ugrijati dobrom žurkom i kuhanim vinom. Posebne gošće večeri su sveta Nikolina i čika Krampuss, koji će se pobrinuti da oni najzločestiji među vama dobiju svoju dozu rakije. Za one koji se vesele poklonima, organiziramo i posebnu tombolu u kojoj možete sudjelovati tako da donesete nešto od stvari koje vas više ne vesele, a mogle bi obradovati nekog drugog (pročitane knjige, stripove, robu u koje ne stanete jer ste se uprasili ili pak pokloni bivših partnera kojih se silno želite riješiti). Probudite dijete u sebi i dovedite ga na najzločestiji party sezone, za koji smo vam posebno doveli post-punk bend Rakta iz Brazila nakon kojega će vas domaćin Delayer uplesati tech bitovima, a zatim ostaviti na milost i nemilost DJ gošćama večeri – Dijani Kober (ZG) i Suggar Lobby (BG). Ulaznica do ponoći 20, poslije 30 kn.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2