Skip to main content
  • 9.01.2018.

Subota u znaku prvog ovogodišnjeg Less Is More partija na novoj lokaciji

Novom lokacijom sa još par dodataka koji će ostaviti trag na svakom plesaču ove subote, na posao se vraća Less Is More organizacija.

Piše: 

Na mnogim licima vidio se osmjeh od-uha-do-uha kada je na drugoj dodjeli nagrade Ambasador, nagrada za "Najbolja Nova Klupska Večer" otišla upravo u ruke mlade ekipe koja stoji iza organizacije Less Is More. Njima samo znak da su pronašli pravi sastojak da se smjeste u srca fanova koja su razveselili i učinili toplijima svakom svojom serijom evenata. Subota 13. siječnja samo će pojačati misao svakog posjetitelja kako se u tih svega par sati održavanja, stvaraju čarobne atmosfere ispunjene kvalitetnim zvukovima, nakon čega se jedva čeka sljedeći njegov datum.

Kao što ste već i sami naučil iza Less Is More imena stoji nekolicina entuzijasta koji dijele ljubav prema često potcjenjenim, melodičnijim i mekšim notama vaše omiljene glazbe. Nakon brojnih održavanja u zadarskom Qbaru, Less Is More se ovoga puta seli na novu lokacijuRed Nose Bar, Sukošan. Samo još jedna lokacija u party knjižici gdje će intimna atmosfera kluba pojačana sound systemom našim i vašim plesačima pružiti sve uvjete potrebne za nezaboravan doživljaj.

Da bi se sve to ostvarilo potrebna je nekolicina imena koja će stajati nad DJ pultom i servirati maestralne zvukove za vaše tijelo i dušu. Za to se ne trebate brinuti, jer čak 6 DJ-a rezervirano je za ovaj plesni izlet.

Line up čine Vito, Toni Kostijal, Tomislav Rupčić, Lovre Milin, Liquid te Butters, kojega smo ostavili za kraj kako bi vas podsjetili da je njegov podcast #121 za stranice Klubske Scene bio najslušaniji u 2017. godini.
{youtube}7WBQk4jO8A0{/youtube}

U novčanik pospremite 30kn viška koja ćete ostaviti na ulazu.Start u 23 sata, a kraj do kad vas noge drže, unz-unz!

[Event]
 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk