Skip to main content
  • 6.12.2017.

Subotnje grijanje u šibenskom Sun X-u uz Lawrence Kleina

Dugo će u srcu 2017. godinu nositi Lawrence Klein pa prije nego završi ovo poglavlje svog života i krene u nove pobjede, u subotu 9.12. zaplešite zajedno s njime u šibenskom Sun X-u.

Piše: 

Kada je Lovre Kanjer otvorio šampanjac i sam sebi poželio uspjeh u ovoj godini u kojoj se fokusirao na red, rad i disciplinu teško da je i sam mogao zamisliti ovoliki uspjeh. Breakthrough godina za ovog šibenskog DJ i producenta preokrenula mu je život naglavačke, a preokrenut će i on klub naglavačke kada stigne do Vrpoljačkog puta 32, gdje smješten je Sun X.

Ne brinite za hladnu večer koja zavladat će gradom, Lawrence Klein donosi dašak Sunca i vibre sa otoka Ibize gdje nastupio je u Top 15 Burn Residency contesta. Tekuća godina donijela je za Lovreta hrpu emocija, u kojoj su izdane i njegove prve produkcije, predstavnik je bio Hrvatske na Ibizi za Burn Residency te i nastupao na Big Burn festivalu.

Setovi puni melankoničnosti, misterije, igre melodija, mračno i progresivno, dobro se spremite jer kada otkuca 23 sata i navuku se zastori, prostor ispunit će zvukovi koji upravljaju vama sve do kraja, koji predviđen je za 4 jutarnjih.

[FBevent]

Dečki pravilo za vas je da platite 30kn, uz koje ćete dobiti i cugu gratis, a vi cure ulazite besplatno. Neka igre počnu!

[FB]
[IG]
[SC]
 

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop