Skip to main content
  • surka
  • 15.11.2012.

Sudar titana – Surka i Go Cut

DJ Go Cut, rezident kultnih Astralis partya i mutitalentirani glazbenik Ante Prgin – Surka ponovo udružuju snage i pripremaju zajednički nastup nakon više od 10 godina.

Naslovna foto

surka

Sutra, 16. studenog u zagrebačkom klubu Posh posjetitelji će imati priliku iskusiti neobičan spoj u kojem je za glazbenu podlogu zadužen Go Cut, a za vokalnu izvedbu naš najpoznatiji beatboxer Surka.

{soundcloud}https://soundcloud.com/dj-goran-aka-go-cut/dj-goran-aka-go-cut-party-car-mix-ny-la-hk-edition{/soundcloud}

Go Cut je pripremio inovativan DJ set koji će u novom elektronskom izrazu objediniti i novu glazbenu klupsku produkciju, ali i najbolje iz klupskih funk klasika te klasika 80tih, što je garancija provoda čak i za one koji se rado prisjećaju najkreativnijeg glazbenog razdoblja prošlog stoljeća.

Na drugoj strani pulta stajat će Surka koji radi beatbox!? Beatbox  je vokalna izvedba u kojoj glazbenik izvodi sve elemente glazbene kompozicije isključivo svojim glasom. Nešto što je najbolje doživjeti na licu mjesta, na partyu pogotovo kada to radi Surka koji osim što radi beatbox, pjeva U2 covere bolje od Bono Voxa i svira trubu bolje od Kočani Orkestra.
{youtube}y2ZfaH0KKhY{/youtube}

 Da će ovo biti sve osim nespecifičnog događaja, govore u prilog Surkina biografija i dosadašnji nastupi i suradnje iz koje izdvajamo glazbenu suradnju sa Gibonnijem, Marijanom Banom, Tonijem Cetinskim, Klapom Kampanel itd…
{youtube}wadT8tt_21g{/youtube}

Surkini nastupi potvrđuju sve veću potražnju zi brojni nastupi na najvećim hrvatskim festivalima poput Terranea, Rujanfesta i IN Musica i Cro-a-Porter-a.

Dakle, ponovni susret ove dvojice umjetnika garancija je odličnog provoda i glazbenog iskustva. Pridružite im se.
go cut i surka

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2