Skip to main content
  • 9.03.2007.

Sugar Jim Jr kao uvertira mostarskom nastupu Silikonaca

Sljedeća dva tjedna prava su poslastica za partijanere u Hercegovini. U prošlom izdanju priloga “Muzika Na Struju” koji izlazi u sklopu dnevne novine "Dnevni List" pisali smo o gostovanju Silikonaca u subotu 17. ožujka u diskoteci Oxygen koja se nalazi u sklopu poslovno-prodajnog centra Biosphere u samom centru Mostara. 

Piše: 

Osam dana prije ovog partija, također u samom centru grada, ali ovaj put u diskoteci Heineken Inn, koja se nalazi nedaleko od Oxygena, također u organizaciji asocijacije Beton nastupit će mladi Sugar Jim Jr. iz Njemačke.

Njemu je ovo prvi nastup pred mostarskom publikom, a sama činjenica da je ovaj party kao neka uvertira za “glavne goste” Silikonce, definitivno se nadamo dobrom provodu. Pored Sugar Jima još će nastupiti Gianni Motta i Megahertz dok će pratnja Silikoncima biti Andy, Puckman te, u posljednje vrijeme najaktivniji što se tiče nastupa Betonaca, Gianni Motta. Jedan od mnogobrojnih medijskih pokrovitelja ova dva događaja je i Dnevni list. Tu su još i Radio Studio 88, Radio Oscar C, RTV Mostar te internet portal Club Vibes.

Napisao: Viktor Marina

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2