Skip to main content
  • 7.09.2022.

Sve što treba znati uoči posljednjeg ljetnog partya s Miss Monique na Jarunu

Za sam finiš ljeta u Zagrebu 9. rujna nastupa jedna od najpopularnijih DJ-ica u ovom trenutku, Miss Monique iz Ukrajine

Piše: 

Party na Jarunu održava se u sklopu Future Scope serijala s DJ-icom i producenticom koja osvaja Beatport ljestvice za progressive house produkcije. No, njeni setovi kombinacija su ovog žanra zajedno sa techno i trance glazbom.

Kako se navodi na FB eventu organizatora, ljetnu sezonu zatvorit će u intimnijem izdanju kako bismo se lagano ušuškali u jesen. Party s Miss Monique na jezeru Jarun održat će se natkriven, a svoj primjerak ulaznice za toplu atmosferu koja nas čeka u petak, možete nabaviti u sustavu Entrio te na svim Entrio prodajnim mjestima.

Na Jarunu još vrte Marina Karamarko, DJ Jock, Shipe, Sin. Party počinje u 20h i traje do 5 ujutro.

After se održava u Boogaloo od 4 ujutro do 11, a rasplesat će vas Matya, Senno i Shipe. Cijena ulaza na after iznosit će 50 kuna s narukvicom te 70 kuna za one bez narukvice. Napunite baterije jer čeka nas prava tura plesanja!

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2