Skip to main content

Sviće novi vikend za Tabooljanje!

Na samoj oštrici radnog tjedna, na Occamovoj predvikend britvi sjedimo i vrtimo se na vrtuljku srijede uzdajući se u obećanja izbavljenja s podija.

 
Kako ti gospodin Occam objašnjava fino da je najbolje rješenje ujedno i ono najjednostavnije koje zahtjeva što manje mutnih pretpostavki tako se i do srži tebe dobar vikend gnijezdi uz već provjerenu podzemnu troslojnost kaskada Taboo cluba.
 
Na cipelcug od srca Zagreba, urban, globalan, undergorund u svim metaforičkim i realnim manifestacijama prostora, poziva Tabooljane, Tabooljanke i sve one kojima pod kožom sve vibrira u ritmu elektroničkog. Na floor se tako u petak, 6. svibnja, smještamo duboko, dublje najdublje na predpakleno dobru posljednju razinu uz Fuchkara, Toxica i NMR-a. 

 
Fuchkar je jedan od domaćih house pionira i tip kojeg si mogao susresti s vlasničkim listom trgovine vinily i DJ opreme "128 BPM" u rukama te jedan od originalnih Body & Soul-čana kao i dio trijade koja je podigla na noge prvi domaći urbani magazin posvećen elektroničkom "Subkulture".
 
Fuchkaru se kao rezidentu Tabooa pridružuje i tip kojeg ujedno pratiš i kao Sceninog baš vlastitog kolumnista Toxicologije i onoga koji je prethodnog tjedna proslavio 32 godine na sceni (da stvarno 32, nije feler). Toxic viralno otrovnim optimizmom raspakirava svoju aparaturu ispred pulta. Tri desetljeća vještih prstiju na mikseti, beskonačne noći i neraskidiva ljubav prema vinilu, pogurali su ga u partenon hrvatskih velikih.
 
Dečki pucaju prste i pale mašine oko ponoći. S friško izgrađenom reputacijom afer mjesta, Taboo ekipa nema nikakvu namjeru kršiti tradiciju pa plešeš skorz dok sunce fino ne zajaše već na horizont.

 
Onda s krvavim očima, ludo sretan, mirno deliričan, umorno napaljen kreneš ubaciti nešto u kljun uhvatiš poneki REM ciklus i vraćaš se u subotnju večer/nedjeljno jutro, 7. svibnja, kada je i Bog sam čak išao na after, kako bi te uz Fuchkara za pultom dočekali, ravno s 15. obljetnice Future Scopea u Boogaloou, Shi Pe i Sin, na službenoj Future Scope afterici za sve one kojima odlazak kući prije pijetlova nije opcija.
 
Anđelko Šipuš aka Shi Pe rođeni je Koprivničanin kojeg možeš hvatati pod zastavama Future Scopea i Bitch Blacka i znaš ga kao pokretača "Deep N' Chic" partija. Zvučno estetski živi negdje na ušću modernog techna i masivnog bassa prožetog funky naznakama.

 
Podiji čekaju nove kapi ekstaze koje padaju s tebe. Izbaci sve van kroz pokret, pročisti um kroz tijelo i zvuk. Za Tabooljane je zora tako i tako samo sugestija. Vidimo se na flooru! 

TABOO CLUB ZAGREB

Grgura Ninskog 2 / CRO
FACEBOOK:TABOO CLUB
 
 
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop