Skip to main content
  • 30.03.2016.

Taboo i rođendani za zagrebački vikend!

Poštovani Tabooljani i Tabooljanke, svekoliko plesno pučanstvo urbane metropole zaljubljeno u elektrone, mašine i sintetiku – Vrijeme je za još jedan vikend plan.

 
Kao što znaš vikend je od bogova beata posvećeno vrijeme u kojem odvezuješ sve zavrzlame sa srca i uma i čistiš disk od svih bugova i errora koji su se njime porazasipali tijekom tjedna, pa nema razloga da već u srijedu ne odlutaš za knjigom ili laptopom u plan i program onoga tko želiš biti i gdje to želiš biti kada trublje trubnu svoje. Taboo i dalje ruši granice i barijere zabranjenog i onoga što se šapuće ispod glasa po mračnim podrumima i voli glasno i jako u osvit novih nada jednog sasvim novog proljeća!
 
Petak tako sviće kao dan šaljivđija i pucanja membrane istinitog, stvarnost implodira sama u sebe u spletkama i muljažama, no ti od svega bježiš na podij jedne istine. Na 1. april vjeruj samo glazbi. Na podiju Taboo kluba dobar zvuk sipaju Fuchkar & Tar-Mi. Počinjemo sklapanjem kazaljki u ponoć i upadaš nam potpuno free do 1 ujutro.

 
Onda pođeš na neki masni burek i baciš se potrbuške u postelju. Ugrabi koji dodatni REM ciklus jer će ti trebati energije. Silujemo ribosome i kondiciju pod strobom u čast nikoga drugoga do same persone iza organizacije tvojih dugih Taboo noći. Livio Markoč tako je godinu mudriji, a boljeg razloga za zapiti noć s prijateljima od toga da si uspio preživjeti još jednu godinu i k tome u njoj uživati nema. Ovo je izuzetna prilika za stvoriti nova sjećanja s starim prijateljima, onima koji već znaju toliko gnjusnih stvari o tebi da si sada zauvijek u ugodnoj robiji osuđen biti im prijatelj jer imaju previše municije, ili je savršena lansirna rampa za sasvim nova prijateljstva koja svoje prve retke tek pišu. 
 
No ako već ne dolaziš da slaviš Livievo starenje pod okom javnosti, navrati zbog ekipe za pultom jer s nama su legendarna gospoda domaćih mašina:
 
✪ MARY [Audiometric Rec., Zg]
✪ SHI PE [Future Scope, Zg]
✪ FUCHKAR [No1, Body & Soul, TABOO CLUB XCLUSIVE]
✪ TAR MI [TABOO CLUB XCLUSIVE]
 
Livio i ekipa beskrajno zahvaljuju svima koji su su sada mentalno odlučili proplesati noć u Taboou, a ako još balansiraš na rubu "ne znam" kanjona, dozvoli da te pogurnemo malo infom da do tri upadaš na besplatnjaču s time da ćeš si odmah u dlan uvaliti i free cugu da podmaže zglobove za ono što slijedi!

FB EVENT: TABOO SPECIAL: OWNER'S B-DAY w/ Mary & Shi Pe

 
KS team želi Liviu jedan beskonačno sretan rođendan i da ton prvog jutra postavi ljestvicu visoko za narednu rundu oko sunca! 105 pa opet! Pronašli vi nama sve što tražite na podiju Tabooa!

TABOO CLUB ZAGREB

Grgura Ninskog 2 / CRO
FACEBOOK:TABOO CLUB
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2