Skip to main content
  • 9.12.2018.

Talijanski šampion techna Sam Paganini dolazi u Boogaloo

Nova epizoda Future Scopea, u kultno mjesto domaće elektroničke scene Boogaloo, dovodi Sam Paganinia ovaj petak 14.12.

Piše: 


Sam Paganini vrti na velikom flooru uz Brian Sanhajia Live, dok domaće snage brane Shipe i Teo Zver. ddd Astralis floor drže Go Cut i Ludvig, a treći Boogaloo Black Dave Floyd i Matya. Ako želite do povoljnijih ulaznica u pretprodaji su 120 kn, a možete ih kupiti na Entrio, preko Eventima i na Tisak prodajnim mjestima; Tisak Media centri; u klubu Boogaloo, knjižari Rockmark, te Dirty Old Shopu.

Svoj put Paganini počeo je graditi prije više od dvadeset godina, a njegov strašan uspon događa se 2011. kada je potpisao Cobra EP za etiketu Plus8 čiji vlasnik je Richie Hawtin. Samo koju godinu poslije, napravio je pravi mali podvig kada je traka "Rave" sa EP-a Satellite za Drumcode na Beatportu prosjedila dva mjeseca i to na prvoj poziciji.

No i godinu prije, Paganini postiže veliki usjeh. Radi se o izdanju Body To Body EP sa kojega je traka Polyester proglašena techno trakom 2013.. Snašao ju je support sa svih strana, od manje poznatih imena do glavnih igrača na sceni. Imamo tako dokaz kako je Paganini produkcijski dobro potkovan i zna pogoditi publiku na pravo mjesto i priuštiti im pravo iskustvo. Kako bi se malo odmaknuo od standardnih bengera, prošle godine je izašao album "Zenith" s kojim je tijekom promotivne turneje gostovao u Boogaloo. Vidi fotogaleriju.

Otvorio je vrata vlastite eikete JAM te kroz nju izdao album sa deset traka. Zenith i dalje ima materijala da digne klub na noge, ali ujedno je i prilika da Paganini malo stisne kočnicu i pokaže i svoju drugu stranu. Naslovna traka ima taj stariji rave đir i dobro vas zagrije prije trake "Elevator" koja je napunjena dobro poznatim groovem, koji se često opisuje kao "sexy groovy dark techno".

Što nas još očekuje ovog mjeseca u Boogaloo klubu možete pogledati u party vodiču.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2