Skip to main content
  • 13.02.2018.

Techno rapsodija u šibenskoj Kuglani uz Petra Dundova!

Za vikend se u šibenskoj Kuglani sprema prava plesna poslastica jer u goste stiže sinonim za techno glazbu u Hrvatskoj, Petar Dundov.

Piše: 

Biti će to 17. veljače kada će pod okriljem klupskog programa Opposite uz njegovog rezidenta Lawrence Kleina, Kugalnu ispuniti zvuci pionira domaće techno scene.

Lawrence Klein jedan je od trenutačno najtalentiranijih predstavnika šibenske elektroničke scene. Prošle godine pobijedio je na Burn Residency natjecanju za Hrvatsku koje se održalo u klubu Klub. Ponesen svim uspjesima koji su ga pratili na avanturi života na Ibizi gdje je imao priliku oči u oči razgovarati sa eminentnim DJ imenima globalne party scene, Lovri stiže nominacija za Ambasadora u kategoriji "Promaknuće Godine".

Svojim će setom punog melankoničnosti, misterije, igrom melodija mračnih i progresivnih dobro pripremiti publiku za onog koji će nastupiti poslije njega. Bez obzira koje klupskom žanru ste okrenuti, dobro znate tko je Petar Dundov.

[FB]
[SC]
[RA]
[Beatport]

Ako govorimo o elektroničkoj glazbi i technu, Petar Dundov po svom talentu, glazbenom stažu i diskografiji spada među najplodonosnije hrvatske autore te svakako spada u sam vrh glazbenih izvoznih proizvoda. Kao DJ i live performer nastupa u klubovima i na festivalima diljem svijeta (Berghain, Tresor, DC 10, Womb, Fuse, Melt, Time Warp, Awakenings, Labyrinth, Dimensions, Unsound, I Love Techno, Exit, Rainbow Serpent Festival, itd.).

Danas iza sebe ima veliki broj 12” singlova, te pet samostalnih albuma, na kojima je prema brojnim kritičarima techno glazbu uzdignuo na viši stupanj pa je tako njegov harmonični techno uspoređivan s radovima skladatelja poput Phillipa Glassa ili Jean Michela Jarra. Svojevrsna evolucija techno glazbe u Petrovoj interpretaciji posebno je vidljiva na njegovim albumima “Escapements”, "Ideas from the Pond", “Sailing Off The Grid" te na posljednjem "At The Turn Of Equilibrium" objavljenom na kultnoj belgijskoj etiketi Music Man.

[FB]
[TW]
[SC]

Sve kreće od 23 sata, ulaznice vas u pretprodaji čekaju po cijeni od 50kn, a na vratima iznosi 70kn.

[Event]
 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop