Baner

Techno Scream u Depo dovodi maskirani techno dvojac The YellowHeads

Nedjelja, 14 Siječanj 2018

U nadolazećem vikendu, techno fanovi doći će na svoje jer put do Depo kluba pronaći će neotkrivenog identiteta, maskirani techno teškaši The YellowHeads.

Premijerni nastup u Zagrebu, na veliki ponos i veselje techno fanova stiže španjolski duo The YellowHeads (Reload Black/ Tronic / 100% Pure). U organizaciji Techno Scream tima i kluba Depo, 20. siječnja u goste stižu jedni od trenutno najtraženijih DJ-a i producenata koji svojim nastupima, iz dana u dan, sve više osvajaju svjetsku scenu i srca ljubitelja elektroničke glazbe, te se njihova produkcija, vještina DJ-inga i live nastupi izuzetno cijene od strane svih zaljubljenika i respektabilnih imena, prije svega techno scene.Zanimljivost u cijeloj priči je što zapravo nitko ne zna kako izgledaju jer su im obavezni dress code i zaštitni znak svakog izlaska na stage žute maske, po uzoru na grčko kazalište, koje predstavljaju dvije krajnosti ljudskih emocija, simbolizirajući čitav spektar osjećaja koji se između njih krije, neki će ih prepoznati i kao acid smajlije, ikone s početaka rave kulture.

Izdajući glazbu za najpoznatije svjetske etikete kao što su Toolroom, Tronic, Phobiq, Trapez, Driving Forces, Organism, Alleanza, Nachtstrom Schallplatten i drugi, te birajući za svaki event ekskluzivnu glazbenu selekciju koju još nitko nije čuo, dečki svoja imena polako upisuju zlatnim slovima u obaveznu techno lektiru i polako ali sigurno učvršćuju svoje mjesto u srcima istinskih techno zaljubljenika, koje definitivno ne ostavljaju ravnodušnima.Nastupali su sa svim poznatim svjetski imenima, od kojih izdvajamo Joeya Beltrama, Cari Lekebuscha, Alexa Baua, Axela Karakasisa, Spirosa Kaloumenosa, Alana Fitzpatricka, Pan-Pot, Kaiserdisco, Slam i druge i to po nekim od najvećih svjetskih klubova i festivalima diljem svijeta. Njihov nevjerojatni hit Submerged , 2014. godine bio je #2 nekoliko mjeseci zaredom i #71 na najboljoj svjetskoj DJ techno listi.

Od domaćih snaga na line up-u, ekskluzivno za ovu priliku, svoje glazbene selekcije pripremili su Willy, Slicer & Dic3r i Teo Harouda. Dovoljno smo vam detalja rekli, sada je na vama da se nacrtate pred vratima Depo kluba.[Event]

Prije subote po rasporedu ide petak, pa zato i njega prvo treba preživiti jer Tech D House od 23 sata vlada plesnim podijem kluba. Sve oči, srce, ruke, noge i duše biti će usmjerene prema DJ pultu. Za njime će stajati veselog lica Toxic, Frank K i Đarma. Njima noćni posao najdraže je doba dana jer u tim satima otpuštaju kočnicu i serviraju sate ispunjene zvukovima od kojih padate u trans. Zajedno s Vama proslavit će još jedan vikend, na koji ulazite potpuno free stignete li do 1 sat iza ponoć ili pak plaćate 3 puta po 10kuna dođete li u 1.01 pa nadalje.[Event]
 

Techno Scream u Depo dovodi maskirani techno dvojac The YellowHeads