Skip to main content

The Cave aka Pećina sprema drugi šibenski Rave 21.07.

Miševi i mačke naglavačke, i Pećina i ritam, duge noći i sretne zore, obala, pučina, užitak i povijest – sve je ovo Šibenik.

Piše: 


Baš u njemu djeluje i udruga RatCat koja se brine za šibensku elektroničku renesansu i drži sebe za visoke standarde organizacije. Ovo su ljudi koji su od grada zatražili i dobili dozvolu da se kameno zdanje Pećine pretvori u novu najljepšu ljetnu pozornicu Jadrana, kameni amfiteatar za prekrasne evente koji može primiti 400 duša i upravo na ovu lokaciju 21. srpnja stiže madridska krema elektronike DJ Pional.

Kako sasvim prikladno za hrvatski grad koji je prvi dobio električnu energiju da ona sada bude usmjerena kroz kablove zvučnika, mikseta i pojačala. Pa tako posvojeni Šibenčanin u elektroničkim srcima unutar snage prirode koja je stvorila the Cave jest baš  Pional. Punim imenom MIguel Barros, Madriđanin je jedan od najpoznatijih predstavnika španjolske scene. Uz DJ-ing, Miguel je poprilično nastrojen i organskom zvuku kao multiinstrumentalist, pjevač, skladatelj i producent, a španjolski underground ga smatra svojim centralnim likom. Njegova elektronička priča započela je prije 8 godina kada ga je otkrila ekipa  iz labela Hivern Disc i Permanent Vacation nakon čega su uslijedili brojni nastupi, izdanja i live actovi, setovi za Boiler Room i Mixmag.

Ulaznice za party The Cave / Pional prodaju se putem sustava Entrio po cijeni od 70 kuna u pretprodaji i 90 kuna na ulazu u 'Pećinu'.

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web