Skip to main content
  • alt

The Garden Zadar ljetni program

29. svibnja u 20 sati otvorena je nova sezona zadarskog izdanka plesnog rajskog vrta Gardena.

 
Za soundtrack duge sretne noći slavljenja uzbuđeng vibriranja pred početak još jednog sočnog ljeta party je popratila jednako sočna gastronomska ponuda. Sokovi the Garden Zadar Lounge Bara potekli su na konceptu “Art of raw”.
 
Sirovog čvrstog zvuka za pult su stali Mate Kokić kao i strastveni kolekcionar ploča i čovjek s podebelom putovnicom, Bobby Beige. Bobby je ujedno i tvoj referet za naj Zadarske noći i onaj koji će birati na koga ćeš u ljetnim avanturama tresti meso.

alt

 
2. srpnja pleše se na No Fakin i Micka Jonesa koji dolaze kao dio Garden festivala. Jednako tako noći 5. srpnja ovdje je Stuart Patterson, a 7. srpnja, predzadnjeg dana festivala, u Zadar dolaze Paul Kaminski i Lee Fisher.
 
U petak, 10. srpnja dolazi đavolje dobar Neil Diablo, a u nedjelju, 12. srpnja, kao poseban gost pult preuzima Felix Dickinson s Cynic Musica u VB. Dva dana nakon, 14. svibnja, Britanci za putom bacaju All Day Session with Joe’s Bakery & Guests.
 
Kolovoz, uz tupi šuljajući se osjećaj da se ljeto više ne penje prema vrhuncu već lagano klizi prema zatvaranju ljetnih terasa, donosi još nešto. Ovu emociju olakšava sam gospodin Beige svojim vikend setovima na kojima ugošćuje internacionalana glazbena imena. Tako će 31. svibnja i 1. kolovoza za pultom imati društvo koje čine Albin Lindstrom (Eden Rock,Stockholm Švedska) i Gavin Kendrick (Suncebeat/Southport Weekender VB).

alt

 
7. i 8. kolovoza dolazi poseban gost s Ibiza Sonic radija, Andy Wilson. Naredni vikend 14. i 15. kolovoza Garden Zadar pleše na Phila Misona (Cantoma/Reverso 68) i Moonboots (Aficionado Recordings, VB), dok će 21. i 22  prste protegnuti hamburški DJ Basso s Growing Bin Recordsa.
 
Iako se pozdravljamo sa službenim festivalom na velikoj desetoj oproštajci, koja će odjeknuti zaglušujućim praskom, vrt raste, vrt buja i dalje tjerajući na pogonsko gorivo orošenih tjela, osmijeha i ritma. Pa do susreta na terasi podno zvijezda pozdravljamo vas!
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop