Skip to main content
  • 17.06.2021.

The Spirit of Nature priprema drugi ovogodišnji ples u šumi

Jankomirska šumica domaćin je drugom ovogodišnjem The Spirit of Nature partyu ove subote 19. lipnja.

Piše: 


U ovom izdanju Underground Music Connection najavljuju ples uz brži ritam melodičnog techna, a u goste iz Koprivnice stiže Kraundler, dok su za pultom još i Paolo Fanelli, Vella, Crothentic, te rezidenti projekta Vedran & Bazement Stuff.


Foto: Ira Šutina

19 fotki sa prvog ovogodišnjeg The Spirit of Nature pogledajte ovdje

FB Event | Lokacija održavanja je ovdje.

Ponešto o DJ-ima koji će Vas rasplesati na Savskom nasipu…

KRAUNDLER

Koprivnički DJ i producent koji često istražuje novu tehnologiju za puštanje i kreiranje glazbe. Aktivan je na sceni od 2007. godine i iza sebe ima brojne nastupe u mnogim značajnim regionalnim klubovima kao i festivalima od kojih možemo istaknuti: Sea Dance Festival, Future Sound of Zagreb i Forestland.

U posljednje vrijeme predan je vlastitoj glazbenoj produkciji. Izdaje glazbu na raznim inozemnim glazbenim etiketama kao što je španjolski Reload Records, a od nedavno je i vlasnik vlastite glazbene etikete, osnovane na istoimenom Underground Fusion party projektu. Nominiran je za techno izdanje godine na Ambasadoru 2021. Početkom godine je njegova traka pod nazivom "Archangel" dospjela na nekoliko Beatportovih Top 100 listi.


PAOLO FANELLI

Fanelli je svoj životni prostor opsesivno ispunio raznovrsnom opremom i kroz taj proces igre, kroz improvizaciju i kreativnost, stvoreni su prvi beatovi, trake i remiksevi. Njegov stil može se opisati kao mješavina minimal techna & deep-techa s puno old-school remixa koji daje čisti plesni ritam s toplom bass melodijom. Etikete na kojima je izdavao:  Mt Musik /Kryptofabbrikk /Hamburg Aufnahamen /Zuno / Future Sonic Media / Minili New York Music/Glowworm / Marba / Neele / Breed /Eichtal /Re:Vibe Audio / Dark Gadgets Recordings /     

VEDRAN

Elektroničku glazbu počinje slušati od svoje desete godine, a već sa 13 godina odlazi na prve partye. Nedugo nakon kupuje svoje prve vinyle te počinje puštati glazbu na privatnim party-ima,a nakon toga i po klubovima. Uključen u tim kao organizator i DJ u projektu Unnamed Project u Sloveniji u sklopu kojeg je svirao i dovodio hrvatske i slovenske dj-e na party događanja u blizini Brežica, te sa kolegom iz projekta svira na još nekoliko lokacija u Sloveniji. Nakon prestanka rada u toj organizaciji pokreće svoj projekt manjih party-a UMC-Underground Music Connection također u Sloveniji, ali i Hrvatskoj. Od ovog ljeta pokreće seriju underground open air party-a pod nazivom The spirit of nature koji su u kratkom roku postigli zavidnu posjećenost.

VELLA
Sa 18 godina i svom usteđevinom kupuje svoje prve gramofone te sa opremom kreće u istraživanje i pronalaženje svog stila glazbe. 2007. odrađuje svoj prvi nastup u klubu The Best uz legendu Hr scene Mr. Dj Daria i od tada se polako pojavljuje na sceni. Odradio nastupe u većini zagrebačkih klubova. Od stilova najbolje se snalazi u kombiniranju tech-housea, techna, progressiva, minimala sa dubokim bass linijama, a obožava raditi warm up-ove.

BAZEMENT STUFF

Svoj glazbeni put započinje davne 1995/96. godine puštajući po manjim privatnim underground eventima. Ljubav prema glazbi i ritmičnom zvuku odvela ga je do stvaranja svog sounda, a najviše se je pronašao u progressive house i techno zvuku s puno melodija. Trenutno je DJ promotor programa "Spirit of Nature".

CROTHENTIC
Tek 2020. osvaja javnu pažnju, nakon objave stream serijala svojih DJ setova iz slikovitih švicarskih Alpa. Melodic, Progressive i Afro house zvukovi obilježavaju njegov nastup za deckovima, a inspiriran je dubinom i intenzitetom, odnosno afteri su mu kompromisno jača strana. Uz povremena DJ gostovanja, Crothentic se uglavnom fokusira na svoje projekte i konceptualne evente na kojima se fokus pretežno stavlja na pitanje: Kako prenijeti osjećaj bez konvencionalnog objašnjenja?

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2