Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Tjedan Seasplash festivala u Zagrebu

Srijeda, 02 Veljača 2022

Seasplash festival predstavlja zagrebačku premijeru filma "Ina Vanguard Style" - dokumentarca o pionirima britanske dub scene, Iration Steppas.


Projekcije će se održati u nedavno otvorenom klubu DVA OSAM, na Jabukovcu, u srijedu, 2. i četvrtak, 3. veljače, s početkom u 20 sati. Cijena ulaznice je 30 kn, a prije i poslije filma odvijat će se dub slušaona.


Foto Ivan Buvinić

Prva subota u veljači u klubu DVA OSAM rezervirana je za novi program naziva DROP koji će biti posvećen raznim žanrovima bass glazbe (dubstep, grime i drum’n’bass). Iza ovog programa stoji DMT, DJ i promoter iz Zagreba. Na premijernom izdanju Dropa gostupje dubstep div 207 iz Pule, pokretač Grime Croatia projekta Rofellos iz Zagreba i britanska grime legenda Killa P iz Londona.Tijekom večeri uslijediti će i premijera aftermoviea 19. Seasplash festivala 2021.

Pred nama je velika proslava 20 godina Seasplash festivala, jednog od najdugovječnijih domaćih nezavisnih glazbenih festivala.

Vedran Meniga o klubu Dva Osam: -Ljudi odlaze oduševljeni, sa osmijesima na licima-Kao i svaki put, kroz sadržaj ćemo se potruditi predstaviti još uvijek aktualne klasike predstavljenih žanrova, kao i nove snage na sceni. Prva najava izvođača stiže sljedeći tjedan - do tada su u prodaji i ulaznice SuperRanograbilice po najpovoljnijoj cijeni!