Skip to main content
  • 18.06.2016.

Tjedni đir donosi dnevne događaje na tvrđavu Punta Christo u Puli

Od sada se na tvrđavi Punta Christo u Puli organiziraju i dnevni događaji od 20. lipnja do 19. kolovoza.

Piše: 

Vrata tvrđave biti će otvorena od 17 sati do ponoći, a ulaz za sve posjetitelje je besplatan. Tjedni Djir će kroz različite kulturne sadržaje: izložbe, glazbena događanja različitih formata i žanrova, projekcije, i sl., promovirati glazbenike, umjetnike, performere, kulturnjake, različite kulturne projekte, kolektive, inicijative, itd.

Program Tjednog Djira od 20. lipnja do 01. srpnja 2016.

Ponedjeljak, 20.6.2016.
vrata: 17h: Otvorenje Tjednog Djira.
Posjetitelji će moći, uz razna osvježenja i ugodno društvo, uživati u glazbenom programu i jedinstvenom morskom ambijentu.

Utorak, 21.6.2016.
vrata: 17h program; 19h: Izložba radova polaznika edukacijske platforme VisuaLab / EduSplash. Nakon izložbe možete uživati u prijenosu utakmice Hrvatska-Španjolska.

Izložba će predstaviti fotografije polaznika "Edukacije o osnovama fotografije", koji su svojim objektivima zabilježili najupečatljivije trenutke otvorenja sezone Seasplash kluba i prostore tvrđave Punta Christo uz mentorstvo voditelja Daniela Kiršića, čiji će autorski radovi također biti predstavljeni u sklopu izložbe.
 
Uz izložbu fotografija, posjetitelji će moći uživati u video projekcijama različitih foto, video te audio¬vizualnih uradaka Edukacije snimanja kamerom i montaže te Edukacije o osnovama fotografije. Voditelj edukacije Ableton Lab, Marko Grbac Knapić, predstavit će napredniji konceptualni 2. stupanj edukacije kroz svoj projekt Music in the Air u kojem Ableton Live koristi kao platformu za produkciju zvukova različitih otvorenih i zatvorenih prostora field recordings kreirajući na taj način glazbeno autorsko djelo.

Srijeda, 22.6.2016.
vrata: 17h; program: 20h: Brada & Luka Selecta
Brada Selecta i njegov 16¬godišnji kolega Luka, iz obližnjeg Štinjana, zajedničkim će snagama predstaviti respektibilan izbor reggae i dancehall glazbe. Brada Selecta, dugogodišnji član King Shango Soundsystema te Pulap Reggae Stationa, ovog ljeta predstavit će se u ulozi domaćina Tjednog djira.  

Četvrtak, 23.6.2016.
vrata: 17h; program: 20h: Arboretum kolektiv
Članovi pulskog glazbenog kolektiva Arboretum slave petu godišnjicu postojanja i djelovanja. Svojim nastupom najaviti će svoj rodjendanski party koji se održava slijedeću večer na Fort Turtianu.

Petak, 24.6.2016.
vrata: 17h; program: 20h: Posjetitelji će moći, uz razna osvježenja i ugodno društvo, uživati u glazbenom programu i jedinstvenom morskom ambijentu.

Utorak, 28.6.2016.
vrata: 17h; program: 20 h: Izložba fotografija Igora Zirojevića- ¬ Arkadijska nelagoda
Izložba fotografija “Arkadijska nelagoda” predstavit će atraktivne fotografije pulskih utvrda snimljenih ih zraka. Autorove fotografije pružaju jedan sasvim novi, širi pogled na našu kulturnu i povijesnu baštinu, dok promatrača tjeraju na promišljanje o vremenu, ljudima, društvu… Kao što i sam autor kaže: Vrijeme prošlo u vremenu sadašnjem.

Srijeda, 29.6.2016.
vrata: 17h; program: 20 h: Brada & Luka Selecta
Kao i svake srijede, domaćin Brada Selecta i njegov 16¬godišnji kolega Luka, iz obližnjeg Štinjana, zajedničkim će snagama predstaviti respektibilan izbor reggae i dancehall glazbe.

Četvrtak, 30.6.2016.
vrata: 17h; program: 20h: House Session
Ova večer posvećena je mladim pulskim neafirmiranim, ali i afirmiranim DJ¬evima te producentima house i disco glazbe koji će ovom prilikom predstaviti svoje najnovije mixeve te aranžmane.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2