Skip to main content
  • tomcraft
  • 21.02.2013.

Tomcraft nastupa u Dubrovniku

Dubrovnik će uvodnu riječ u novu klupsku sezonu prepustiti proslavljenom njemačkom DJ-u i producentu Tomcraftu, tvorcu jednog od najslušanijih hitova „Loneliness“.

Naslovna foto

tomcraft

Culture Club Revelin u Dubrovniku najavu ljetne sezone prepušta Thomasu Brückneru Tomcraftu koji će 4. svibnja 2013. rasplesati publiku svojim progressive tranceom.
{youtube}LBcgYbMCIR8{/youtube}

Svjetsku slavu Tomcraft je stekao 2001. godine reizdanjem svog singla Prozac. Priznanja je potvrdio i iduće godine hitom „Loneliness“ koji je dosegao broj jedan na UK Singles Chart. Sličan uspjeh zabilježio je i hit singlom “Silence” koji se popeo u TOP 20 najprodavanijih singlova u Njemačkoj. Vlasnik je izdavačke kuće Great Stuff Recordings i radi remikse za legendarne izvođače poput Depeche Mode, Pet Shop Boys, Simple Minds, Sonique i mnogih drugih.

Povodom deset godina njegove najpoznatije pjesme i 20 godina rada, Tomcraft je objavio novo izdanje "Loneliness2K13" i album "20 Years".
{youtube}-DOlvZBPQW0{/youtube}

Tomcraft je prošle godine nastupio na varaždinskom Špancirfestu i Sarajevo Spring Music festivalu u Sarajevo.

Ulaznice za njegov nastup u Culture Club Revelinu su: 60 kn u pretprodaji, 90 kn na ulazu, 120 kn VIP.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2