Skip to main content
  • tomcraft
  • 3.08.2013.

Tomcraft prvi put u Livnu

Njemački DJ i producent Tomcraft ovog ljeta premijerno gostuje u Livnu.

Naslovna foto

Tomcraft
 
Njegov nastup u Livnu nešto je što su  i mlađe i starije  generacije dugo pa čak i  predugo čekali u gradu u kojem godinama caruje folk muzika. Agencija Publika iz Sarajeva organizator je partyja, a njezin osnivač  je rođeni Livnjak koji je odlučio da uz pomoć  partnera i vlasnika ugostiteljskog objekta Le Jardin, u kojem se party održava, Ilije Babića, klupsku scenu Livna digne na višu razinu.
{youtube}6JjaW0gdF7I{/youtube}
 
Tomcraft posljednjih je nekoliko godina uspio potvrditi svoju kvalitetu unutar europske klupske scene, ali i izgraditi svjetsku karijeru. Svjetsku slavu Tomcraft je stekao 2001. godine reizdanjem svog singla "Prozac". Priznanja je potvrdio i iduće godine hitom „Loneliness“ koji je dosegao broj jedan na UK Singles Chart. Sličan uspjeh zabilježio je i hit singlom “Silence” koji se popeo u TOP 20 najprodavanijih singlova u Njemačkoj. Vlasnik je izdavačke kuće Great Stuff Recordings i radi remikse za legendarne izvođače poput Depeche Modea, Pet Shop Boysa, Simple Mindsa, Sonique i mnogih drugih.
{youtube}-DOlvZBPQW0{/youtube}
 
Le Jardin je jedini klub u Livnu koji zadovoljava sve kriterije (svjetlosne i zvučne) koje je tražio Tomcraft i spoj vrhunskog clubbinga te vrhunskih zvukova klasnog DJ-a jamči nezaboravan provod. Party je zakazan za petak, 9. kolovoza, cijena ulaznice u pretprodaji je 5 KM,  na noć  partyja 10 KM, a ulaznice možete kupiti u  samome klubu.

{jcal_latest eventid=3925}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2