Skip to main content
  • tomcraft
  • 10.06.2013.

Tomcraft u Zadru

Nakon pet godina u Zadar se vraća vrhunsko ime europske scene – njemački DJ i producent Tomcraft.

Naslovna foto

tomcraft
 
Pravim imenom Thomas Brückner davne je 1995. izdao svoj prvi singl "This Is No House" i vinuo se među vodeće DJ tadašnje njemačke scene kao što su Sven Vath, Westbam ili Paul Van Dyk.
{youtube}jAgVF0Jv0QM{/youtube}
 
Singlom "Loneliness" iz 2003., koji je prodan u stotinama tisuća primjeraka,  Tomcraft postaje svjetski poznat te njegove remikseve traže velikani kao što su Pet Shop Boys, Dave Gahan ili Sonique. U skoro 20 godina karijere, Tomcraft je izdao šest  albuma, preko 20 singlova i nekoliko kompilacija, a ujedno je osnovao i vlastiti label Great Stuff Recordings kako bi promicao umjetnike srodna zvuka.
{youtube}3QV8cOmsTdI{/youtube}
 
U ovoj glazbenoj poslastici uživat ćete ukoliko se u subotu, 15. lipnja, uputite u zadarski klub Orange. Kako Tomcratf ne bi bio usamljen za DJ pultom, pridružuje mu se gošća iz Njemačke, DJane Marleen,  warm up i close up odradit će Wolfram Drescher, a vas će to sve stajati 90 kuna.

{jcal_latest eventid=2078}

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk