Skip to main content

Tople transmisije i iskupljenja kroz pokret u Savskoj!

Opusti se, odahni, rođaci su se vratili kući, naprao si se suđa za dva života, drvca blješte mirnijim sjajem a polja francuske su desetkovana.

 
Vrijeme je za povratak u realnost i, nasuprot blagdanskoj kulisi, realnost nije nimalo loša kada čuješ što se sve čeka ovoga vikenda nedaleko od centra glavnoga grada tvoje zemlje.

 
Sretnog, zadovoljnog, sitog i favorita nove malo dalje rupe na remenu, pozivamo te u petak na floor egzibicije Cadenze zajedničkim nepretencioznim imenom nazvane jednostavno Movement. Sve je pokret, sve se kreće, čitav univerzum pleše svoj tango po beatu koji samo on čuje. Panta rhei. I jedini istina o život u koju možeš biti siguran je da se nastavlja, da se kreće. No za ovaj Movement nam stižu dva gospodina, jedan koji drži uzde elektroničkog ždrijepca već dugo i jedno svježe lice koje si u posljednjih nekoliko godina na domaćoj sceni krči put poput ledolomca. S nama su Senno i Matia.
 
Senno ima najbolju moguću pozadinu koju možeš zamisliti. Jutrima ga bude zvuci Maminha, Daria i ekipe i beat staroga techna koji odzvanja iz hrama elektronike Kašine. Izdanja su curila sa svjetskih labela velikana poput Caboose Rec., Groove Traxx, Native Soul, a broj klubova u kojima je svirao je odavno prestao brojati. Prva ljubav jackin housea mutirala je u onu nešto oštrijeg tech housea i s njime u prstima slijeće i na podij Cadenze.

 
Matia aka Matija Živković trese zajednicom od 2012. Godine su uz disk jockejstvo donijele i nezanemarivu naklonost produkciji pa su se izdanja zatekla na Moonklift, Myriad, Kassel Aufhnamenn, The Turning Wheel Records, Colors i 4M records. Sam za sebe kaže da voli nešto mračnije zvučne prostore i driving zvuk, a tako učahuren u tamu udara i na našem podiju.
 
Subota je pak od desetke nadalje rezervirana za prijenose, transmisije i pretrljavanja. Kao kada grliš ljubav svog života samo da bi došao kući i osjetio njen/njegov miris na sebi. Za Transmission dobrih vibracija i glazbenih iskupljenja zaduženi su mladi momci Domagoj Radas i Dodo. Domagoj je svoj prvi skok u mixanje imao 2009., a 2011. donosi i ples sa vilama produkcije. Brže bolje su ga pokupile izdavačke kuće poput Patterns, Work Hard Play Hard, Keep On Techno, Amigos Recordings, GT Muzike, Discopath i Tucana.

 
Dodo pak dolazi kao osnivač Boiling Point klupskog programa. Točke ključanja bez truda pronalazi svojim sisačkim rukama i sipa ih uglavnom po podijima metropole. U mixanje se upustio iste godine kao njegov pult kolega, a za subotu sprema za tebe punu košaru najboljeg od tech housea.
 
Na obje večeri se manifestiraj pred ulazom oko desetke i upadaš za 20 HR novaca. Tvoja karta drži scenu jer scena su ljdui koji je vole. Duge noći, snježna sretna jutra i osjećaj da ne bi sada radije bio nigdje drugdje na planetu! To je ono što mi radimo na backgroundu fine kvalitetne elektronike. Dobro nam došli u nove vikende s Cadenzom!
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop